Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους της ΠΕ Πέλλας


Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψηφίους δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Κ.Μακεδονία, που στηρίζει το ΚΚΕ.

«Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 

Από τους υποψήφιους δημάρχους 9 είναι γυναίκες. Επίσης πάνω από το 45% των υποψηφίων είναι κάτω από 50 χρονών

Σημειώνεται ότι το ΚΚΕ έχει ήδη ανακοινώσει ότι υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας είναι ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Στην ΠΕ Πέλλας

Υποψήφια Δήμαρχος Πέλλας: Παπαδοπούλου Ολυμπία

Συνταξιούχος του ΙΚΑ, πρώην εργαζόμενη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών, 53 ετών. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων της Ε.Α.Σ. Γιαννιτσών. Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Γιαννιτσών. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας ( ΟΓΕ ). Είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.

Yποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας: Δρόσογλου Σταύρος

Συνταξιούχος ΟΤΑ, 64 ετών. Ηταν εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης όπου εργαζόταν. Είναι πρόεδρος του Παραρτήματος Αριδαίας της Π.Ε.Α.Ε.Α. - Δ.Σ.Ε. - Φίλων και Απογόνων. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας: Τσιτσάγκας Χαράλαμπος (Μπάμπης)

Είναι γεννημένος στην Έδεσσα και μεγάλωσε στην Άρνισσα, 51 ετών. Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στην Έδεσσα από το 2004.

Υποψήφιος Δήμαρχος Σκύδρας: Σουμελίδης Γιάννης

Αγρότης - ροδακινομπαραγωγός, 51 ετών. Μέλος του Δ.Σ. του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου "ΕΝΟΤΗΤΑ" Πέλλας και συμμετέχει στον πανελλαδικό συντονισμό των αγροτών παίρνοντας μέρος στις συνεδριάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου Μαυροβουνίου. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου του χωριού του "ΔΟΞΑ" Μαυροβουνίου.

Δείτε ΕΔΩ όλους τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει το ΚΚΕ στην Κεντρική Μακεδονία

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ Ε-ΠΙ-ΣΗ-ΜΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ "ΜΠΡΟΣΤΑ" ΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε Για ποσοστό που μόνο ο Στάλιν και ο Τσαουσέσκου είχαν πετύχει πάνω από 90%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μην χάσεις το τεράστο έργο του Στάμκου.

      Διαγραφή
    2. μου αρεσει η εμμονη σου με σταλιν και τσαουσεσκου.
      μηπως τουσ βλεπεις και στον υπνο σου γυμνούς;;;

      Διαγραφή
  3. 53 χρονών συνταξιούχος....για το καλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.