Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοσμώντας το σπίτι μας με τα καλύτερα φωτιστικά!


Για τον προσωπικό μας χώρο, είτε είναι τι σπίτι μας, είτε ο χώρος εργασίας μας, θέλουμε πάντα το καλύτερο. Η έννοια του καλύτερου, είναι πάντα υποκειμενική και αντικατοπτρίζει τόσο την αισθητική που μας αντιπροσωπεύει, όσο και την λειτουργικότητα που έχει ως αντίκρισμα.
Είναι αλήθεια ότι ο εξοπλισμός του χώρου μας, αποτελεί συχνά έναν πονοκέφαλο, σχετικά με την ευστοχία των επιλογών μας. Πολλές οι εναλλακτικές, λίγος ο χρόνος, πολύ το τρέξιμο. Και αυτό μας οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις που έχουν κόστος και μπορεί να τις μετανιώσουμε.
Ας μιλήσουμε για τη διακόσμηση του σπιτιού μας με φωτιστικά και ας δούμε τις επιλογές που έχουμε, για να φωτίσουμε το σπίτι μας.

Φωτίζοντας το σπίτι μας

Ξεκινάμε από τα φωτιστικά που θα εγκαταστήσουμε στην οροφή των δωματίων του σπιτιού μας. Η πρώτη επιλογή είναι ανάμεσα σε μονόφωτα και πολύφωτα φωτιστικά οροφής, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλουμε να δημιουργήσουμε.
Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε απλές ή πιο μοντέρνες εκδοχές, ή ακόμα και σε ρετρό (vintage) επιλογές, σύμφωνα και με τον υπόλοιπο εξοπλισμό του χώρου σε έπιπλα και τα χρώματα στους τοίχους.
Μεταλλικά, γυάλινα, ξύλινα, αλουμινίου, πλέγματα, σποτ, σε διάφορα σχήματα και συνδυασμούς, συνιστούν έναν πλούτο διαφορετικών εικόνων, που διαμορφώνουν την προσωπικότητα του χώρου σας.
Υπάρχει πάντα και η επιλογή φωτιστικών τοίχου, που δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ.  Κι εδώ θα συναντήσετε ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και διάφορα υλικά, μοντέρνα, κλασσικά ή vintage φωτιστικά με τεχνολογία led ή χωρίς. Είναι κατάλληλα κυρίως για το σαλόνι ή το μπάνιο μας.
Και βέβαια έχουμε την δυνατότητα να εξοπλιστούμε με φωτιστικά δαπέδου, που ομορφαίνουν απίστευτα το χώρο μας ή κάποιες ιδιαίτερες γωνιές του, συνήθως δίπλα από κάποιο έπιπλο που χρησιμοποιούμε για να χαλαρώνουμε και να ξεκουραζόμαστε. Μεταλλικά ή ξύλινα, σε μια πολυμορφία σχεδίων, τα επιδαπέδια φωτιστικά μας περιμένουν για να μεταμορφώσουμε το σκηνικό του σπιτιού μας.

Και για το παιδικό δωμάτιο, τι;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το υπνοδωμάτιο των μικρών μας ηρώων. Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι το ασφαλές και ονειρεμένο καταφύγιο κάθε παιδιού.
Διασκεδαστικά φωτιστικά με αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων ή με όμορφα λούτρινα ζωάκια, κρεμαστά φωτιστικά οροφής, φωτιστικά για το κομοδίνο, δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα στο παιδικό υπνοδωμάτιο. 
Ακόμη, μπορούμε να αξιοποιήσουμε και τα φωτιστικά νυκτός για να εξαλείψουμε τον παιδικό φόβο για το σκοτάδι και να νιώθει το παιδί άνετα και ήρεμα.

Οπότε;
Δε μένει παρά να αναζητήσετε την πηγή που θα επιλέξετε και θα προμηθευτείτε τα φωτιστικά για το σπίτι σας. Η εταιρεία Ledokosmos.gr, με τη δυναμική της ομάδα, και θέλει και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.