Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτά τα σχολεία την Τετάρτη στο Δήμο Σκύδρας


Όλα τα σχολεία του Δήμου Σκύδρας ( Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) ανοίγουν και θα λειτουργήσουν κανονικά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απαράδεκτο βρίσκω τα παιδιά μας να πάνε στο σχολείο με τόσο χαμηλές θερμοκρασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαράδεκτο για να μην χαλάσεις τον πρωινό σου ύπνο .είσαι σίγουρα γυναίκα που δεν δουλεύει και θέλει να κοιμηθεί το πρωί μαζί με τα παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή που αποφάσισε να ανοίξει τα σχολεία σήμερα. Χωρίς να επιτρέψει να ανάψει η θέρμανση των σχολικών κτιρίων τουλάχιστον από χθες λόγω έλλειψης καυσίμων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο δημοτικό σχολείο Μανδαλου σήμερα να επικρατούν εντός κτιρίου 9 βαθμοι θερμοκρασίας. Αναρωτιέμαι εάν εντός του Δημαρχείου ήταν τέτοια θερμοκρασία, θα προσέρχονταν να εργαστούν;;;;; Οι υπόλοιποι δήμαρχοι ήταν ανεύθυνοι που αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία; Καλημέρα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9 βαθμούς ειχε στο Δημοτικό του Μανδάλου. Ωραίοι ειστε, μπράβο σας. Να αγοράσετε εσεις τα φάρμακα στα παιδιά μου αν αρρωστήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.