Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή κυκλοφορίας προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας λόγω θυελλωδών ανέμων


 Λόγω θυελλωδών ανέμων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα δύο τμήματα του επαρχιακού δικτύου της Πέλλας προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας. Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, διακοπή κυκλοφορίας εφαρμόζεται από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας και από το 7ο χιλιόμετρο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς έως το Βόρας.

Στο μεταξύ αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, λόγω χιονόπτωσης και παγετού. Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες (13.00) για τα οχήματα που κινούνται από το 10ο έως το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας - Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και από το 10ο έως το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας - Χιονοδρομικού Κέντρου "Τρία Πέντε Πηγάδια".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.