Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Μόνο ντροπή νοιώθω για την κατάντια συλλόγων που αντί να ενώνουν τους πολίτες σπέρνουν διχασμό και προάγουν το μίσος αντί του πολιτισμού


Η κουραστική πατριδοκαπηλία κάποιων προέδρων συλλόγων καταστρέφει τους ίδιους τους συλλόγους μετατρέποντας τους σε κομματικά υποχείρια με στόχο την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ πέραν από τους καταστατικούς σκοπούς τους. 
Την  διαγραφή μου από ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Αλησμόνητες Πατρίδες θα την κρατήσω στο βιογραφικό μου σαν τιμή καθόσον εκπορεύεται από πατριδοκάπηλους και εθνικιστές, που το μόνο που ξέρουν είναι να διχάζουν και όχι  να ενώνουν και σαφέστατα δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν τον Μικρασιατικό πολιτισμό που μεγαλούργησε στις χαμένες πατρίδες με τελείως άλλο αξιακό φορτίο και ιδανικά. Ούτε την ιστορική αλήθεια ότι οι πρόγονοι τους ξεριζώθηκαν εξαιτίας των εθνικισμών δεν μπορούν να κατανοήσουν. 
Ο εθνικισμός και η πατριδοκαπηλία ηττήθηκαν και από τις δυό πλευρές των συνόρων. Ας το χωνέψουν αυτό αυτοί που εκπροσωπούν αυτές τις έννοιες στην χώρα μας. 
Κατοχυρώσαμε την Μακεδονία μας εφαρμόζοντας την Εθνική γραμμή όλων των Κομμάτων 20 ετών με ακόμη καλύτερο τρόπο από ότι μπορούσαν να φανταστούν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα.

Πήραμε πίσω την ιστορία και τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας, αλλάξαμε το όνομα των γειτόνων και οι οποίοι θα αναγνωρίζονται πλέον με  το νέο τους όνομα από 140 χώρες του κόσμου, αλλάξαμε τα σύμβολα τους, διαφοροποιήσαμε την ιθαγένεια τους ( φυσικά χωρίς αυτό να προδικάζει ή καθορίζει εθνότητα), διευκρινίσαμε ότι η γλώσσα τους είναι σλαβική διάλεκτος.
Σε όποια περίπτωση κανένας δεν δικαιούται να διχάζει τους Έλληνες. Κανένας δεν είναι πιο Έλληνας και πιο Μακεδόνας από τον άλλον. 
Είμαι σίγουρος ότι αυτοί που διχάσουν, που σπέρνουν το μίσος στους πολίτες ερεθίζουν τα αντανακλαστικά του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν.  
Καλώ τους νηφάλιους, δημοκρατικούς πολίτες να απομονώσουν τους κήρυκες του μίσους και του διχασμού, να απομονώσουν τις εξαλλοσύνες και να ενισχύσουν την φιλία, την συνεργασία, την ενότητα, τον σεβασμό , τις πολιτιστικές αξίες  μέσα στην πλούσια πολυπολιτισμικότητα που αποτελεί μεγάλο πλούτο της περιοχής μας.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» Συνεδρίασε την Τρίτη 29/01/2019 και με ομόφωνη απόφασή του, κηρύσσει τους Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στη βούληση του Ελληνικού λαού, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου μας.
Επίσης, το Δ.Σ., αποφάσισε τη διαγραφή του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη από μέλος του Συλλόγου μας, βασιζόμενο στο Άρθρο 6 του Καταστατικού.
Ο λαός μας νοιώθει πληγωμένος, καθώς η εθνική αντιπροσωπία δεν σεβάστηκε τη βούλησή του και προχώρησε στην ψήφιση μια Συμφωνίας, η οποία πλήττει κατάφορα την ιστορική πραγματικότητα.
Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Η. Βαφειάδης 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

52 comments:

  1. Και εμείς μόνο ντροπή νιώθουμε για σένα Σηφακη. Είστε ανεπιθύμητοι. Δημοκράτες πολίτες από την Έδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ Βουλευτά με όλο το σεβασμό οι σκοπιανοί συνεχίζουν ακάθεκτοι . Ο Ζάεεφ όπου σταθεί Και όπου βρεθεί πανηγυρίζει υποστηρίζοντας ότι κατοχυρώθηκε η γλώσσα και η εθνικότητα με τη συνθήκη των πρεσπων και συνέχεια αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία. Μηοως πρέπει να μπλοκάρετε την ένταξη των ΣΚΟΠΊΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ χάρη του οποίου και μόνο διχαστηκσμε οι Έλληνες .?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο λαός της αλμωπίας μόνο ντροπή νιώθει κύριε σηφακη για τους 153 που πήγαν κόντρα στη θέληση του ελληνικού λαού αφήστε πια της έκθεσης ιδεών για το τι πήραμε τα είχαμε όλα κύριε σηφακη δεν χρειαζόταν να πάρουμε πίσω την ιστορία μας από κανέναν την είχαμε ο λαός της αλμωπίας ξέρει για ποιους νιώθει ντροπή και θα τους δώσει την κατάλληλη απάντηση στης εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτιστικοί συλογοι, μια πονεμένοι ιστορία. Το καθε μέλος του διοικητικού συμβουλίου νομίζει ότι έχει έδρα στη Βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σύλλογοι ....πονεμένη ιστορία, αγράμματε πόνεσαν τα μάτια μας.
      Όσο αφορά τους συλλόγους κάποιοι τος χρησιμοποίησαν ως εφαλτήριο για την πολιτική πραγματικά.
      Τι ήταν είπαμε ο Σηφάκης; ένα από τα ιδρυτικά μέλη όπως έγραψε;

      Διαγραφή
    2. Οσον αφορα..........τις χρησιμοποιησαν. Βιαστικες να τον κρινεις τον συμπατριωτη μας.

      Διαγραφή
  5. Γιατί ρε αριστεροφασίστες δεν κάνατε δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσει ο λαός παρά μας φλομώσατε στις αερολογίες. Η Μακεδονία είναι μόνο Ελλάδα και δεν την δίνουμε σε κανένα γείτονα. Μπλόκαρετε την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ και Ακυρώστε την συμφωνία. Ο λαός δεν ξεχνά την προδοσία της αριστεράς. Είστε ανεπιθύμητοι όλοι οι 153 συν τον πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή σε όλους εσάς που σχολιάζετε και εντός και εκτός δημοσίευσης. Αγράμματοι και ανιστόρητοι. Η ιστορία θα δικαιώσει ρην επιλογή αυτή. Περικυκλωμένοι από εχθρούς με ένα κάρο προβλήματα. Ξεχάσατε οι γηγενείς το ρετσινόλαδο, ξεχάσατε το ξύλο και τις εξορίες. Και οι νεόφερτοι γίνατε Μακεδόνες. Ο διχασμός που προσπαθείτε κάποιοι να επιεπιβάλετε δεν θα περάσει. Ντροπή στα μούτρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς το παιδί. Να σαι χαίρεται η μάνα σου κ σένα! IQ χαρτοπετσέτας

      Διαγραφή
    2. Ξέχασες να γράψεις από ποιο γραφείο είσαι ντροπη

      Διαγραφή
    3. Ορίστε το Αποτέλεσμα Σηφάκη για να καταλάβεις

      Διαγραφή
    4. Οι νεόφερτοι γίναμε Μακεδόνες επειδή είμαστε Έλληνες. Από πότε δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός και η διαφορετική θέση; Αγράμματος και ανιστόρητος είναι όποιος πιστεύει ότι έχει το αλάθητο.

      Διαγραφή
  7. ΑΚΌΜΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΏΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΓΑΤΕ ΠΟΛΥ ΨΕΦΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΏΡΑ ΡΕ ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ ΕΣΕΊΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ ΌΤΙ ΜΌΝΟ ΕΣΕΊΣ ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΆΛΛΟΙ ΚΑΤΑΡΧΉΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΊΝΑΙ 20 ΣΕΛΊΔΕΣ ΑΙΝΤΕ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΔΈΣΤΕ ΌΤΙ 95% ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΉ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΑΠΌ ΠΡΙΝ ΤΟ 1977 ΠΟΥ ΕΊΔΗ ΤΌΤΕ ΕΊΧΕ ΓΊΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, αν εσύ έχεις όντως διαβάσει το κείμενο των 19 σελίδων και επιμένεις ότι είναι υπέρ της Ελλάδας πραγματικά δεν έχω λόγια κ δεν ξέρω αν χρειάζεται να μπω στο κόπο να σου εξηγήσω τι περιέχει μέσα του το κείμενο αυτό ή όχι.
      Αλλά θα κάνω μια μικρή προσπάθεια αν μου επιτρέπεις και θα πω επιγραμματικα:
      Το να δίνουμε πρόσβαση στην ΑΟΖ είναι υπέρ μας;
      Η Αλβανία μ 25% πληθυσμό γιατί δεν το έκανε; η Βουλγαρία το ίδιο γιατί;
      Το ότι τους δίνουμε ΑΠΕ που μας βοηθά;
      Το ότι κάναμε μια επιτροπή η οποία θα είναι ικανή να αλλάξει την ιστορία, την παιδεία και την αρχαιολογία και μάλιστα να υπάγεται αυτή η επιτροπή όχι στο υπουργείο παιδείας,όχι στο υπουργείο πολιτισμού αλλά στο ΥΠΕΞ το οποίο θεωρείς φαντάζομαι το πλέον αρμόδιο για τέτοια θέματα που μας βοηθά;
      Γιατί αφού το παραδέχονται και οι ίδιοι οι γείτονες ότι η γλώσσα τους είναι Σλαβική, εμείς την βαφτίσαμε Μακεδονική, κ μάλιστα μέσα σε πάρκινγκ; αυτό που μας βοηθά; η γλώσσα είναι ταυτότητα φίλε μου δεν την χαρίζεις ελαφρά την καρδια...
      Γιατί το κείμενο διευκρινίζει ότι υπάρχει η ιστορία και η ιστορία των Σκοπίων; τι σημαίνει αυτό κ βοηθά την χώρα μας;
      Επειδή δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός και επειδή το κατάπτυστο αυτό κείμενο είμαι μόνο ενάντια όχι στην Ελλάδα αλλά και τον Ελληνισμό σταματώ λέγοντας το εξής. Θέλατε σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό. Γιατί δεν θέλετε το νότια Σλαβική Δημοκρατία, κεντρική βαλκανική δημοκρατία
      Και όπως βλέπεις φίλε μου, εγώ υπογράφω με το όνομα μου γιατί δεν ντρέπομαι για αυτά που λέω
      Η ιστορία θα δικαιώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες

      Διαγραφή
  9. ΔΗΛΑΔΉ ΌΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΎΝ ΟΙ ΚΆΠΟΤΕ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ΕΝΏ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΊΣ ΣΥΜΦΩΝΟΎΝ ΑΥΤΌ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΆΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΆ ΤΣΟΥΒΆΛΙΑ ΆΔΕΙΑ ΑΛΛΆ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΌ ΣΗΜΕΊΟ ΑΝΤΈ ΔΙΚΑΣΤΈΣ ΜΑΖΈΨΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΚΑΙ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜΠ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΝΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΣΤΑΠΌ ΘΡΑΝΊΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΦΈΡΑΤΕ? ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μονο οι συλογοι που χορευετε μαζι τα "μακεντονσκι" θα σας καλουν....καλα να περνατε "κυριε" σηφακη. (Ο αγωνας τωρα ξεκιναει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο 12.26 ορθή σκέψη και πάλι μπραβο αλλά πάντα είμαστε η χώρα των κατευθηνομενων αναθεμα από όλους αυτούς που διχάζουν τον κόσμο αν διαβάσε κάνεις την συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε σηφακη είναι πολύ άσχημο να μιλάτε άσχημα για ανθρώπους που σας στήριξαν για να τους εκπροσωπείται για/αυτούς που πίστεψαν σε εσάς από εδώ ομως καταλαβαίνουμε το τι άνθρωπος εισται. Αυτό είναι θέμα παιδείας που δεν έχεται
    .Όσο αναφορά για αυτό που κάνατε εσείς δημιουργήσατε ρίξει στήν κοινωνία .δεν εχεται συνείδηση για αυτό που κάνατε είσται ανιστορικος κομιταζης.έχεται απωθημένα εισται φασίστες εσείς και η παρέα σας θα κριθειται βέβαια για ολλα αυτά.απλα και τίμια θα μπορούσατε να παρατηρείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι να σου πω ρε σηφάκη! Τι να σου πω. Λυπάμαι για την κατάντια σας, που δεν καταλαβαίνετε τι μεγάλο εθνικό έγκλημα κάνατε. Όσο για σένα, θα προτιμούσα να σε ονομάζω θύμα του κόμματός σου αλλά γιατί όχι, και της δικής σου αλαζονείας και υπεροψίας, αρετές που απέκτησες από τότε που ο κόσμος που σε ψήφισε [όσοι τέλος πάντων] σε ανέδειξε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου.. Πίστεψέ με, θα περίμενα από σένα περισσότερη ευαισθησία, απέναντι στη γνώμη και τη θέληση του απλού ανθρώπου, Έλληνα πολίτη της επαρχίας μας, που σε ψήφισε και ήθελε να τον εκπροσωπείς εκεί που σε έστειλε.. Από την εν γένει όμως συμπεριφορά σου αυτό φαίνεται να το αγνοείς. Τίποτα δεν σε νοιάζει παρά μόνο αυτό που σε διατάζει το κόμμα σου. Μέσα στη δίνη αυτή του παραλογισμού σου, αποκαλείς όλους τους αντίθετους με σένα στη σκέψη, ακροδεξιούς, φασίστες, εθνικιστές, χρησιμοποιείς νομικίστικους όρους και αστήριχτα επιχειρήματα που αμφιβάλλω αν αυτά τα πιστεύεις, ωστόσο τα λες για να ικανοποιήσεις τα αφεντικά σου αλλά και να ησυχάσεις αυτή την έρημη τη συνείδησή σου που κομμάτιασες. Γιατί ρε φίλε, δεν μπορεί να μην έχεις ταλαντευτεί, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας αναλογιζόμενος, μήπως δεν έκανες κάτι καλά, μήπως ο κόσμος που δεν είναι σύμφωνος μαζί σου για ό,τι έκανες έχει δίκαιο, μήπως πάνω στον ενθουσιασμό σου, πως είναι εύκολη η λύση χρόνιων εθνικών ζητημάτων, πίστεψες πως και εσύ θα είσαι ένα από τους σωτήρες του Έθνους, και τέλος δεν μπορεί να μην σου πέρασε από το μυαλό, ότι δεν καλλιεργείται έτσι η φιλία των λαών, έτσι με ελαφρά την καρδία, πουλώντας του ενός λαού το όνομα, τη γλώσσα την εθνική του καταγωγή και υπερηφάνεια. Φτάνει μέχρι πρότινος καλέ μου φίλε, γιατί τώρα δυστυχώς θα είμαι απέναντί σου! [Όχι φυσικά βίαια ] Φτάνει γιατί δεν είχες το δικαίωμα να δώσεις σε άλλους την ιστορία μου, τη γλώσσα, την εθνική μου υπόσταση, την συνείδηση, ιδανικά που διδάχτηκα, απέκτησα και καλλιέργησα μέσα στην ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια που ζω στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ και εσύ μαζί με κάποιους άλλους της ίδιας, κάθε άλλο παρά δημοκρατικής αντίληψης, έτσι άδοξα μου τα κατακρεουργήσατε στον βωμό του άκρατου κομματισμού και μιας δήθεν ειρήνης και συνύπαρξης με έναν λαό δίπλα μας,που όπως έδειξε μόνο θέλει να παίρνει χωρίς κάτι να δίνει. Και πάλι θα στο πω. Με τις κατά καιρούς υβριστικές δηλώσεις σου στα σάιτ, μόνο οργή,θλίψη και παράπονο για το άτομό σου προκαλείς στους κατοίκους της Αριδαίας, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα που πραγματικά ταπεινώθηκαν από μια τέτοια εξευτελιστική συμφωνία. Αλήθεια στο λέω δεν αξίζαμε τέτοια συμπεριφορά από μια αριστερά της πλάκας, που σκέφτεται δόλια για την χώρα που κυβερνάει, που δεν ακούει τις φωνές διαμαρτυρίας, που την ΠΟΥΛΑΕΙ κάτω από το τραπέζι, που δεν δίνει λογαριασμό στους πολίτες για ότι κάνει,που ρίχνει χημικά για να διαλύσει κάθε συγκέντρωση σε αυτούς που θα τολμήσουν να αντιγνωμήσουν.
    Ξέρω τι θα μου απαντήσεις αν αποφασίσεις να το κάνεις. Αυτά τα τετριμμένα των ολίγων του κόμματός σου, περί ακραίων αντιλήψεων,φασιστοειδών εθνικίων και όμοια, που τα μάθατε στο φροντιστήριο του μαξίμου με διδάκτορα τον τσίπρα, τον τζανακόπουλο και κανά δυο άλλους, που ήταν πρώτοι σε κάθε είδους συλλαλητήρια για τη δημοκρατία που καταπατούσαν οι άλλοι και ποτέ εσείς. Τώρα ευτυχώς που εσείς φέρατε την πραγματική δημοκρατία και όλος ο κόσμος απολαμβάνει των δημοκρατικών του δικαιωμάτων! Ξανά φτάνει. Μην μας περνάς για ηλίθιους. Έχουμε και εμείς την αξιοπρέπειά μας, την τιμή και την υπόληψή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι '' Αλησμονητες Πατρίδες '' όπως και άλλοι σύλλογοι γίνονται τελικά ΦΕΡΕΦΩΝΑ στα χέρια κάποιον, εξυπηρετωντας συμφέροντα και δολιους στόχους ιδίων. Είναι πραγματικά θλιβερο!! Αντί να
    Προαγετε πολιτισμό να προκαλείται διχασμο και μίσος με κινήσεις εντυπωσιασμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανεπιθύμητοι είστε στο νομό όλο οι σύλλογοι σας εφταιξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανεπιθύμητος και στα Γιαννιτσά. Όταν η απαξίωση στο πρόσωπο σου γίνει καθολική τότε θα καταλάβεις τι έκανες εσύ και οι άλλοι αριστερόστροφοι φασίστες φίλοι σόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκεπτόμενος πολίτης.30 Ιανουαρίου 2019 στις 7:55 π.μ.

    κ. της Αριστεράς, αν και πολοί απο εσάς είστε κάτοικοι της Αλμωπίας που για αιώνες υπέφεραι τα πάνδεινα απο τον Σλαβικό επεκτατισμό και την προσπάθειά του να ενσωματώσει στις βλέψεις του για την Μακεδονία τους ντόπιους κατοίκους της δεν έχετε την απαιτούμενη αγάπη για την πατρίδα ώστε να κρίνετε αντικειμενικά την συμφωνία. Η αγάπη σας για την καρέκλα σας έχει κάνει Μερκελιστές, Γερμανοτσολιάδες και Αμερικανογραβάτες. Υπακούετε τυφλά στις επιταγές του Σόρος και των άλλων σκοτεινών κέντρων αποφάσεων. Πραγματικά επειδή σας σέβομαι ως ιδεολογικά αντιπαλους θα ήθελα την ύστατη τούτη ώρα να ζητήσετε συγνώμη απο τον λαό της Αλμωπίας που προδόσατε. Ο κ. Αλ6ς δήλωσε στην σύνοδο στην Ευρώπη ότι μόνο όσοι δεν έχουν μυαλό είναι κατά της συμφωνίας!!!! πιο Ναζιστική άποψη δεν υπάρχει αυτόςδιεκδικεί το αλάθητο του πάπα!!!
    Και επιτέλους λέγατε πριν γίνεται κυβέρνηση ότι θα κάνετε πολλά δημοψηφίσματα, για ένα τόσο μεγάλο Εθνικό θέμα γιατί δεν κάνατε, μήπως δεν σας άφησαν τα αφεντικά σας?????? Αν δίνατε τον λόγο στον λαό οι αντιθέσεις θα είχαν αμβλυθεί και θα πορεβόμασταν ενωμένοι στη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εμείς να δεις ντροπή που νοιώθουμε μαζί και αγανάκτηση φασίστες της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλησμόνητες πατρίδες είναι όλες οι πατρίδες των ανθρώπων που εκδιωχθηκαν με τη βία από αυτές. Τουλάχιστον οι ασχολουμενοι με τους πολιτιστικούς θα συλλόγους θα έπρεπε να είναι υπέρ της ειρήνης και του διαλόγου για να μην υπάρξουν άλλες αλησμόνητες πατρίδες για κάποιους άλλους. Άλλο αγαπώ την πατρίδα μου και υπερασπίζομαι τα δίκια της κι άλλο η πατριδοκαπηλια και το κομματικό συμφέρον. Ελληνες ειμαστε πολυ λίγοι για να μαλώνουμε μεταξύ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άστο σηφακη δεν σας παίρνει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΗΦΑΚΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΥΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ;

    ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ, ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΤΟΣΟ ΕΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Ή ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.

    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΗ ΦΘΙΝΟΠΟΩΡΟΥ ΤΟΥ 2017 Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΦΤΗΚΕ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΎΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ - ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΚΟΙΩΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.

    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΟΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΝΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΦΕΡΟΝΤΑΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΑΞΙΑ ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΙΟΗΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕΕ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ , ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ;
    ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤ΄ ΕΠΟΛΟΓΗ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΛΥΘΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΆ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΕΝΝΟΩ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ.
    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ. ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Κ.Λ.Π ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ: OI ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΧΘΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........
    ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, Η ΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΟ-ΧΩΡΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΚΑΦΕΙΟ Κ.Λ.Π ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ.
    ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑ , ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΒΟΥΛΙΟ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΚΚΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλύτερα, τον απαλασετε κι από μια βαρετή διαδικασία,τα ίδια κ τα ίδια κάθε χρόνο οι σύλλογοι σας.
    ... Αλλά θέλω να σας δω στο μετά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με τόσα σχόλια Σηφακη,που δείχνουν εμπάθεια, μάλλον κάτι κάνεις πολύ καλά και ενοχλουντε. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν τρολάρεις, προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει.
      Ή δεν παίρνεις τα πρωινά χάπια σου κανονικά, και όχι μετά τις 11:09 δηλαδή πριν πιάσεις το πληκτρολόγιο ή η αγωγή είναι λάθος, χρειάζεται αλλαγή
      Ο Σηφάκης πιθανόν να έχει και επί αυτού του θέματος άποψη και να σε βοηθήσει. Θα το κάνει και αυτό καλά, να είσαι βέβαιος

      Διαγραφή
    2. Το επιβεβαιώνεις ξανά, μάλλον κάνει κάτι ποοοολυ καλά!!!

      Διαγραφή
    3. Πόσο σανό τρως όσοι ενοχλούν τους πόλους άρα κάτι κάνουν καλό???? Τι πίνεις ρε μεγάλε???

      Διαγραφή
  25. Δυστυχώς σε πολλά χωριά του νομού μας υπάρχει απλός κόσμος που έχει τρομερή άγνοια συμπεριφοράς ,διαλόγου και παιδείας.Μην το προσπερνάτε αυτό.Οι άνθρωποι αυτοί μιλάνε και χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει βρισιά με ποινικές κυρώσεις.Σε απλά ελληνικά,όταν λες κάποιον προδότη συκοφαντείς και διώκεσαι ποινικά.Δεν το γνωρίζεις? να το ήξερες.Τωρα έλα να τα πας στο δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ όταν η κυβερνητική βουλευτές αποκαλούν τον λαό φασίστες λαϊκιστες πατριδοκαπηλους και άλλα δεν τρέχει τίποτα έχουν γνωση συμπεριφοράς η γνωρίζουν ποιον αποκαλούν έτσι; φτάνει τόση δημοκρατία πια

      Διαγραφή
    2. Άκου λοιπόν δικηγόρε του πληκτρολογίου που προσπαθείς να τρομοκρατήσεις τους απλούς πολίτες ώστε να μην εξωτερικεύσουν την οργή τους.
      Πάνε στον παρακάτω σύνδεσμο και άκουσε τι καταγγέλλει δημόσια ένας Έλληνας πολίτης που σίγουρα δεν μπορείς να του προσάψεις άγνοια των λόγων του κ.λ.π
      Το IQ του πιθανόν να μην το φτάνουν συνολικά όλοι μαζί αυτοί που τριγυρνάνε σε αυτό που λέγεται Βουλή.
      Για να μην κουράζεσαι πάνε στο 1:40:50 και στείλε του κανένα mail να τον συνετίσεις μην βρεθεί στην φυλακή.

      https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=k2mIw2Rr5K0

      Διαγραφή
  26. Κ. Αίδινη προσπάθητε έντεχνως με τα μεγάλα και βαρυγδουπα λόγια να μπερδεψετε την απλή συνείδηση αφήστε τον κόσμο να διαβάσει μόνος του και μην προσπαθήσετε να κάνετε το λικουαφον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπραβο Σηφακη. Και λιγα τους λες. Είδαμε που στηνουν ψευτοσυλλογους νεων σε κάθε χωριό και τους κανουν γενιτσαρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μπραβο σηφακη με αυτες τις ανακοινώσεις το μόνο που κάνεις είναι να μας ξυπνάς και να μας ενώνεις συνέχισε το έργο σου, συνεχίστε εκεί στο συριζα του 10% να παίρνετε αποφάσεις για το λαό φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. όταν στο σχολεία σου μαθαίνουν ότι είσαι σπουδαίος ενω είσαι κάτι συνηθισμένο...όταν σου λένε ότι είσαι όμορφος ενώ πραγματικά είσαι άσχημος...αυτά είναι τα αποτελέσματα:
    Εκνευρίζεσαι σε κάθε διαφωνία και θέλεις να δείρεις ,να ορμήξεις. Γιατί δεν μάθαμε τι σημαίνει διάλογος...τι σημαίνει δημοκρατία.Ξέρουμε πως Όποιος έχει μπράτσα έχει και δίκιο.Σαν τα ζώα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατί άραγε ασχολείστε τόσοι με τον Σηφακη?? Σας ενοχλει η δυναμική και αποτελεσματικοτητα του? Όσο κι αν τον '' Σταυρωνεται '' με τις στοχευμενες και αηθης επιθέσεις, δε μπορείτε να τον αποδυναμωσετε. Συνεχίστε.... Το χρόνο σας χανετε...Σηφακη γερα με ήθος και τόλμη, όπως πράτεις πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπράβο Σηφάκη, και λίγα του λες. Αυτοί έχουν μπερδέψει τον πολιτισμό με την πατριδοκαπηλία. Μόνο να σπερνουν μίσος ξέρουν και δεν εκφράζουν τον περισσότερο κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπραβο σηφσκη στείλε τους στη βόρεια κορεα στους συντροφους σου να δουν τι παθαίνουν όσοι δεν σέβονται τους αριστερούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αν αυτό είναι το επίπεδο του μέσου έλληνα...δεν τη θέλουμε αυτή την ελλάδα...κρίμα...Δηλαδή όταν σε λίγο καιρό πρέπει να γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας πάλι οι μαμελούκοι τις ίδιες ακραίες θέσεις θα έχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάτε στα Σκόπια που έχουν υψηλότερο επίπεδο και καλύτερη ποιότητα δημοκρατίας. Τι κάθεστε εδώ και ταλαιπωρείστε ;;

      Διαγραφή
    2. Εσύ στην Ασία απο όπου κατάγεσαι.

      Διαγραφή
    3. Ναι οι σλαβοι σπο κει ήλθατε

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.