Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πέλλας, Β. Στεργιούλας καταδικάζει την βομβιστική επίθεση στην οικία της Θ. Τζάκρη


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας, Βασίλης Στεργιούλας, με δήλωσή του καταδικάζει την «δολοφονική βομβιστική επίθεση» στην οικία της συντοπίτισσάς του βουλευτή, Θ. Τζάκρη. 
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Στεργιούλα έχει ως εξής:
«Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζω απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή δολοφονική βομβιστική επίθεση στην οικία της συντοπίτη μας βουλευτού Θεοδώρας Τζάκρη. Τέτοιες αποκρουστικές, τρομοκρατικές πράξεις και ενέργειες  δεν έχουν απολύτως καμία θέση στην κοινωνία μας και είναι καταδικαστέες από όλους μας. Καλούμε τις αρχές να εντοπίσουν το συντομότερο και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. να βγούνε ολες οι επίσημες αρχές να καταδικάσουν.Διαφορετικά ας φύγουν απ τη χωρα της Δημοκρατίας και της Ανοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος Πέλλας, ναι αυτός που είχε χαρακτηρίσει persona non gratta για το Δήμο όσους συμπολίτες του στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα πάρει θέση; Η να υποθέσουμε ότι είναι αυτονόητη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά έκανες και την καταδίκασες.Και δεν μου λες πρόεδρε τόσο καιρό που η συντοπιτισα μας ξεπουλάει τα πάντα γιατί δεν βγήκες μια φορά να την καταδικασεις;Μήπως επειδή η καθημερινή σου βόλτα από το γραφείο της σου έχει μειώσει εντελώς τα πολιτικά σου αντανακλαστικά; Να τετοιοι είστε εσείς οι βολεψάκηδες και οι δήθεν "παράγοντες" της ΝΔ που κοιτάτε την πάρτι σας και κάνετε παιχνίδι μόνο για το προσωπικό σας συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΤΟΘΕΛΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΜ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.