Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΔ: Σε αναμονή οι ανακοινώσεις υποψηφίων βουλευτών από το Μητρώο Στελεχών - Οι υποψήφιοι από την Πέλλα


Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τα στελέχη του κόμματος της ΝΔ που θα θέσουν υποψηφιότητα ώστε να αντικατασταθούν από τις θέσεις που κατέχουν στο κόμμα, αλλά οι υποψήφιοι από το Μητρώο Στελεχών θα… περιμένουν.  Μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, η πολιτική σκηνή επιστρέφει έστω προσωρινά σε μία σχετική κανονικότητα. Και έτσι εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επίσημα τα στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που θα πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές, που στο Μοσχάτο πιστεύουν ότι θα είναι πρόωρες.

Οι σχετικές ανακοινώσεις είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου, ωστόσο αναβλήθηκαν αρχικά λόγω της επίσκεψης Μέρκελ και εν συνεχεία λόγω ψήφου εμπιστοσύνης και συμφωνίας των Πρεσπών. Αφορούν καταρχήν όσους έχουν θεσμικές θέσεις στο κόμμα, τις οποίες θα πρέπει να αφήσουν για να αφοσιωθούν στις περιφέρειες τους, αλλά και για αντικατασταθούν στον κομματικό μηχανισμό ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις κάλπες, όποτε και εάν στηθούν. Πρόκειται προφανώς για πρόσωπα επιλογής και επιρροής του κ.Μητσοτάκη, κυρίως από τη νεότερη γενιά.


Τα νέα πρόσωπα από το Μητρώο Στελεχών και οι υποψήφιοι από την Πέλλα

Όσοι δε υποψήφιοι έχουν προκύψει από το Μητρώο Στελεχών (το οποίο βέβαια δεν είναι τόσο μέσο ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών, όσο στελεχών που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε κρατικές θέσεις εφόσον η ΝΔ κερδίσει τις επόμενες εκλογές), δεν αναμένεται να ανακοινωθούν σε αυτή τη φάση. Και αυτό καθώς έχει επικρατήσει το σκεπτικό πως οι ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων θα είναι προτιμότερο να γίνουν στην τελική ευθεία των εκλογών, διότι διαφορετικά όσοι μείνουν εκτός μπορεί να ξεκινήσουν ανταρτοπόλεμο ή να φλερτάρουν με τους ΑΝΕΛ ή το νέο δεξιό συνασπισμό που βρίσκεται στα σπάργανα και τον οποίο το Μοσχάτο ουδόλως θα ήθελε να προικοδοτήσει.

Από τα νέα πρόσωπα που έχουν αναδειχθεί μέσω του Μητρώου Στελεχών και ενδεχομένως να είναι στις λίστες της ΝΔ, υποψήφιος στην Π.Ε. Πέλλας  θα είναι ο 42χρονος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Στάθης Φουντουκίδης, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, του οποίου ήταν  εκπρόσωπος στις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξής του. Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο, καταξιωμένο στην τοπική κοινωνία και  με προφίλ νέου ανθρώπου στο κόμμα, κάτι που θέλει να αναδείξει στις λίστες της η ΝΔ.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την γιατρό Ειρήνη Χατζοπούλου, η οποία επίσης προέρχεται από το Μητρώο Στελεχών και είναι πολύ πιθανό να δούμε στη λίστα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Π.Ε. Πέλλας.

Κατά τα άλλα:

Στο ψηφοδέλτιο της Πέλλας, εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή, Γιώργο Καρασμάνη, παρών θα είναι και πάλι ο πρώην βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης. 
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το οριστικό ok φαίνεται ότι έχει λάβει για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα και κινείται σε αυτή την κατεύθυνση.
Κάποια από τα ονόματα που έχουν πιθανότητες προκειμένου να συμπεριληφθούν στη «γαλάζια» λίστα είναι οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρίας Τσαντάκη -Ζωγράφου και Πέτρος Ζέρζης, ο Γιώργος Γκλαβάκης, η Θάλεια Τσαλκιτζή και η Γεσθημανή Πασχαλίδου. Εκτός αυτών, «παίζει» η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Δεληγιάννη, ιδιοκτήτη εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΑ ΣΤΞΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΕΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θέλεις να πεις οτι υπάρχει οικογενειοκρατια στην νδ;

      Διαγραφή
  2. Καλά ρε παιδιά ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΤΣΟΣ ΓΚΙΛΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΥ ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΘΩΜΑiΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα το Θωμαιδη να δουμε και τιποτε αλλο..... μας φτανει ο Ανδριτσος και ο Βασιλειαδης. Ωρε θα παρουμε τα βουνα.

      Διαγραφή
    2. Φίλε τον ίδιο μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να τον δεις ποτέ. Αυτός όπου βρεθεί και όπου σταθεί προκειμένου να επιδείξει ανωτερότητα και πως ότι κάνει το κάνει για την παράταξη μη έχοντας να κερδίσει κάτι προσωπικά, πετάει ένα «εγώ δεν θέλω να γίνω βουλευτής». Καταβάθος όχι ότι δεν θα ήθελε, αλλά έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι για να γίνεις βουλευτής θα πρέπει πρώτα να έχεις καταφέρει να εκλεγείς (εφόσον δοκίμασες) έστω δημοτικός σύμβουλος.

      Διαγραφή
  5. Εντάξει, πως θα γίνει, δηλαδη, απο τα γιαννιτσα, καρασμανης, σταμενιτης, φουντουκιδης, Χατζοπούλου, δλδ 4, και ο αδριτσος 5, και η Εδεσσα και η αριδαια δεν θα εκπροσοπηθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Ζιάκα ξεχάσατε,θα βάλει τον γιο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ βγάλουμε από έξω από το παιχνίδι τους περιφερειακόυς μεγάλο έργο κανανε στην περιφέρεια μην τους κουράζουμε και στην βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ.ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  9. Ποιος καρασμανης ρε πλάκα κάνετε; ο πιο ανίκανος βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ,
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Φουντουκιδης τρεχει να φαει τον Καρασμανη για να μπει στο ψηφοδελτιο......
    Ποιος ο Σταθης που εμφανίστηκε πριν απο 2 μηνες στο προσκηνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ετσι που παει η ΝΔ και με τις μ@λ@κιες που λεει για το Σκοπιανό αν δεν πάρουν καποιοι ανοιχτη θέση ψηφο δεν βλεπουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζερζης Έδεσσα Ανδριτσος Καρασμάνης Σταμενιτης Φουντουκιδης η 6αδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σπαρτσλη τσαλκιτζή πασχσλιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πού πάς ρε.....Καραμήτρο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αυτο που κανετε ειναι αναρμοστο.
    παιρνετε ενα αρθρο απο αλλη σελιδα που εχει μια βαση και μετα συμπληρωνετε ενα δικο σας κειμενο που δεν εχει καμια απολυτως σοβαροτητα, αναφερετε ονοματα που απλα εσεις θελετε και δεν εχουν καμια πιθανοτητα να ειναι στο ψηφοδελτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μ αρέσει έτσι να σκοτώνεστε .Τέτοιο σκορποχώρι που είστε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι και αλλιώς ο σύριζα θα βγει και εσείς μετα αφού πήρε ψήφο εμπιστοσύνης αφού πέρασε την συμφωνία ήρθε η ώρα να διαλυθητε όπως το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να ξέρετε πάντως η δεξιά δεν υπάρχει πια αυτό που έμεινε είναι ακροδεξιά οπότε καιρός είναι να αρχίσει να διαλυεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.