Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επτά σχολεία υπό κατάληψη στην Πέλλα για τη Μακεδονία (φωτο)



Υπό κατάληψη τελούν σήμερα Τετάρτη επτά σχολεία στην Πέλλα με αφορμή την συζήτηση - κύρωση σήμερα και αύριο στην βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι μαθητές έχουν αποκλείσει με κάδους τις εισόδους των σχολείων και είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν και αύριο τις καταλήψεις.

Τα σχολεία είναι:
1ο και 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών
1ο και 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Αριδαίας
2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. διάβασαν τη συμφωνία και διαφωνούν ή τους είπε κάποιο κόμα τι να κάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν πήγαινα σχολείο στην γκραβα πριν 10-12 χρονια το μόνο σίγουρο ήταν ότι ο συριζα τους έλεγε τι να κάνουν πως να το κάνουν και πότε να το κάνουν και μάλιστα για χαζά θέματα άσχετα, εκεί στην διαπαιδαγώγηση μυαλών το έχετε κάνει επιστήμη ,οι δεξιοί σε αυτά γατάκια σαλονιού είναι μπροστά σας

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ την διάβασες και συμφωνείς;

      Διαγραφή
    3. Γελοία απάντηση

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΕΩΣ ΚΝΙΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗΝ TV ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΑΝΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
      ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΑΝΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

      Διαγραφή
    5. εμ βέβαια όταν είναι να ψηφίζουν στα 17, να οδηγούν από τα 16, να ξέρουν τις έμφυλες ταυτότητες και κάθε σεξουαλική ανωμαλία είναι ώριμοι και έχουν δικαιώματα...
      Τώρα δικαίωμα στην άποψη έχει μόνο ο σύριζα και η κυβέρνηση
      αντε ρε παγαίνετε από δώ

      ΟΞΩ ΡΕ κόκκινοι φασίστες

      Διαγραφή
  2. Ρε φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ αφήστε τα παιδάκια ήσυχα την λέξη κατάληψη στα σχολεία εσείς την κατοχυρώσατε στα λεξικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς συνέλευση μαθητών, ούτε καν με απόφαση του 15μελούς. Αυτό δεν είναι κατάληψη μαθητών, είναι ο τσαμπουκάς κάποιων απέναντι σε κάθε, έστω και υποτυπώδη, δημοκρατική διαδικασία. Είναι καθαρό καπέλωμα των μαθητών και υποκινούμενη ενέργεια από φασιστικούς κύκλους. Ποτέ δεν γίνονταν καταλήψεις μαθητών χωρίς να την έχουν πάρει απόφαση οι ίδιοι οι μαθητές. Το μίσος (ως αυτή καθεαυτή ιδεολογία και πρακτική) των φασιστών, που χύνεται σαν δηλητήριο στα μυαλά των παιδιών, δεν πρέπει να περάσει αδιάφορο από τους γονείς αλλά και από τους καθηγητές. Η ευθύνη είναι τεράστια όσων εμπλέκονται ή αδιαφορούν. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς φαίνεται ότι δεν έχεις δημοκρατική παιδεία. Η Δημοκρατία και η Πατρίδα πρέπει να πηγαίνουν αδελφωμενες, αλλιώς γεννούν τέρατα... Για δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη... Μήπως έχεις δηλητηριαστει απο ιδεολογικες εμμονές;

      Διαγραφή
    2. Η Δημοκρατία και η πατριδοκαπηλεία όμως είναι εντελώς αντίθετες μεταξύ τους. Το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων είναι ο εθνικισμός και η πατριδοκαπηλεία. Αυτοί είστε. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη εσείς και αν είστε ήρεμος θα παρατηρήσετε το τέρας του φασίστα που κρύβετε μέσα σας.

      Διαγραφή
    3. o συριζα και η χ.α δεν πρέπει να μιλάνε για φασισμό στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

      Διαγραφή
  4. Το κολέγιο Αθηνών είναι υπο κατάληψη;Φυ Φυσικά όχι.Γιατι εκεί φοιτούν τα παιδιά της άρχουσας τάξης, και δεν ασχολουνται με λαϊκίστικα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορεί κάποιος συμπατριώτης μας να σκεφτεί ,κάποια στιγμή τον ευατό του ,ήρεμο,μορφωμένο και ενημερωμένο για όλα τα διεθνή πράγματα χωρίς την ανάγκη ,είτε να αποδείξει κάτι είτε να υποψιαστεί κάτι? Μήπως τζάμπα στο σχολείο πάμε ? Την αλήθεια να ψάχνουμε ,ΕΙΤΕ μας συμφερει είτε οχι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μαθητές παρακάμπτουν το 15λες και σας ενοχλεί! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί ολόκληρο το Ελληνικό έθνος και τώρα αλλά κι όταν έγινε δημοψήφισμα στο παρελθόν. Γελοίοι και καιροσκόποι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πατριδοκαπηλεια,,και Δημοκρατία..
    Δημοκρατία και πατριδοκαπηλεια ,,..έμαθα σήμερα άλλες δύο λέξεις άγνωστες για μένα...εξηγήσετε μου την έννοια των λέξεων σας παρακαλώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρέμεις εθνομηδενιστη βολεμένε κρατικοδιαιτε γνωστέ φροντηστηριάκια Η νεα γενια έχει οράματα για μια Ελλάδα που θα ανηκει στους ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οράματα με καταλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.