Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ποιους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας είναι απαραίτητες οι αλυσίδες


Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειασθούν και σήμερα οι οδηγοί σε ορισμένα τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, βάσει στοιχείων που γνωστοποιήθηκαν γύρω στις 9 το πρωί, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες σε όσα οχήματα κινούνται στο οδικό δίκτυο προς τα χιονοδρομικά κέντρα "Σέλι" και "Τρία- Πέντε Πηγάδια", στις δημοτικές οδούς Νάουσας - Ροδοχωρίου και Νάουσας - Αρκοχωρίου του νομού Ημαθίας, στο Κιλκίς μέσα στην πόλη του Κιλκίς και μέσα στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς και στην στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας - Λειβαδίων.

Στον νομό Πέλλας αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αλμωπίας, στο δημοτικό δίκτυο του Δήμου Έδεσσας, στο δίκτυο προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, ενώ στο νομό Σερρών όσοι κινούνται από το 17ο έως το 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Λαϊλιά.

Στη Χαλκιδική, απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και από το 60ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Πολυγύρου), όπως επίσης στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδος και σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου του Αγίου Όρους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.