Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα Σωματείου «Ίων Δραγούμης» Έδεσσας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα


Οι γνήσιοι Μακεδόνες είμαστε ξεκάθαροι: «Δεν αναγνωρίζουμε καμία συμφωνία, έχουμε συμβόλαιο με την ιστορία!!!» Το Σωματείο «Ίων Δραγούμης» Έδεσσας συμμετέχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με σκοπό να βροντοφωνάξει τη διαφωνία των αληθινών Μακεδόνων για τη συμφωνία των Πρεσπών. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με ειδικά ναυλωμένο λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει από τον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο της Έδεσσας τα ξημερώματα της Κυριακής 20-1-19, στις 4:30. Η έναρξη του συλλαλητηρίου είναι προγραμματισμένη στις 14:00 της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019. 

Η επιστροφή για την Έδεσσα θα γίνει σε εύλογη ώρα, ανάλογα με την ώρα λήξης του συλλαλητηρίου. 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: 6977319455 Πριβαρτιτσάνης Πέτρος, 6977254045 Γιουματζίδης Δημήτρης, 6970766407 Παπαδόπουλος Στάθης (για περιοχή Σκύδρας) για το Δ.Σ. Πριβαρτιτσάνης Πέτρος Πρόεδρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Πάντε τώρα στην Αθήνα ψευτοπατριώτες και την άλλη βδομάδα στα Σκόπια να φτιάξετε τα δόντια σας και μετά στο καζίνο. Εσείς θα σώσετε την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη.
    Χρέος 200.000.000 εκ.ευρώ.
    155.000 μέλη επί 12 ευρώ το χρόνο μας δίνουν 1.860.000 ευρώ. Με απλή διαίρεση αν χαριστεί το επιτόκιο στην ΝΔ θα ξεχρεώσει σε 107 χρόνια , ζωή να χουμε. Αυτό βέβαια απαιτεί να πληρώνουν όλοι ανελλιπώς και οι 155.000, για τα επόμενα 107 χρόνια και να βρεθούν από αλλού τα ενοίκια των κομματικών γραφείων ανά την Ελλάδα, οι μισθοί των υπαλλήλων , το ρεύμα ,τα τηλέφωνα, οι διαφημιστικές καμπάνιες κλπ. Αν πληρώσει και τόκους ας πούμε 2%, τότε ούτε σε 300 χρόνια δεν ξεπληρώνει. Θα πει κάποιος τι είναι 300 χρόνια, μπροστά στην αιωνιότητα! Το 2339 είναι κοντά!
    Κυριολεκτικά κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό.
    Με αυτά τα μαθηματικά θέλει να κυβερνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
      1. ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ/Α ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΎΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΟΥΛΗΔΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΩΝ.
      2. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΤΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ- ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
      ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, Η ΝΤΟΡΑ Κ.Λ.Π

      Διαγραφή
  3. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να διαδηλωνει στα πλαίσια της Δημοκρατίας.Και συνταγματικό δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν κατά συνείδηση. Καλο ταξίδι και καλή επιστροφή. Η μεγάλη σιωπηρη πλειοψηφία δε θα σας ακολουθήσει επειδή προτιμα να μην ταυτίζεται με τους αντίστοιχους εθνικιστές της γειτονικής χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγάλη σιωπηρή πλειοψηφία σας,ζητούσε ταυτότητες στην ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.
      Η πλειοψηφία σας κυκλοφορούσε με κόκκινα περιβραχιόνια συλλαμβάνοντας και οδηγώντας εξω οποίον δεν τις γέμιζε το μάτι.
      Η πλειοψηφία σας κουβάλησε χιλιαδες αστυνομικούς για να μιλήσει ανενόχλητος ο Τσίπρας.
      Η πλειοψηφία σας,δεν αρκούνταν σε αφισοκολληση πολιτικών αντιπάλων, αλλά πέταγε γιαούρτια απαγόρευε είσοδο και χειροδίκησε εναντιον πολιτικών αντιπάλων .
      Η πλειοψηφία σας απέκρυψε τον αριθμό στα συλλαλητήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
      Η πλειοψηφία σας για την συνάντηση των Τσίπρα ζαεφ μάζεψε χιλιάδες αστυνομικούς πάλι και διάφορους έμμισθους πράκτορες με σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια και να ανοίξουν κεφάλια.
      Δεν είδα να δίνεται παρόμοιες εντολές όταν γλεντανε τα σιναφια σας στα Εξάρχεια.
      Η πλειοψηφία σας ως λαϊκά προσβεβλημένη χρησιμοποιει περισότερους αστυνομικούς απο οποιαδήποτε άλλη, και ας έλεγαν προεκλογικά οτι θα καταργήσουν σώματα ΜΑΤ κλπ.
      Τους μονούς που κατήργησε η πλειοψηφία σας ηταν η δέλτα που έκανε καλά τα καλοπαιδα των Εξαρχείων τα συντρόφια σας δηλαδή.
      Η πλειοψηφία σας ως εντολοδόχος κάποιων πήγε σε διμερή συμφωνία με τα Σκόπια και τις έδωσε τα κλειδιά για διεκδικήσεις σσ όνομα, εδάφη, θάλασσα και ΑΟΖ.
      Και προσπαθεί να μας πείσει οτι είναι για καλό μας και οτι δεν το τόλμησε καμία αλλη κυβέρνηση πρίν.
      Ο Ζαχαριάδης μπορεί να αναπαυθεί επιτέλους.
      Η πλειοψηφία σας προσμετρατε στην βουλή με ενέσεις βουλευτών απο άλλα κόμματα και το τάχα απρόοπτο διαζύγιο με τους ψεκασμενους δεν ανησύχησε κανένα σας αφού ηδη είχατε κάνει πλακάκια με τους εφιάλτες που σας έλειπαν.
      Η πλειοψηφία σας που τρέμει και τρεχει
      να φέρει προς ψήφιση την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών μην έχει και άλλες διαρροές και δεν πετύχει τον σκοπό τής.
      Η πλειοψηφία σας δεν σταματάει να λιδορει κάθε τι αντίθετη φωνή απο την δική σάς λέγοντας την φασιστική και ακραία ,την στιγμή που βλέπουν όλοι τον κεκαλυμμένο με κόκκινη προβιά φασισμό σας.
      Και αν είσαστε τοοοοσο σίγουροι για την πλειοψηφία σας προχωρήστε σε δημοψήφισμα για το αν σας θέλει ο λαος για κυβέρνηση και αν συμφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών.
      Αλλά πού...
      Αυτή είναι η πλειοψηφία σάς.

      Διαγραφή
    2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙ0ΨΗΦΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΎΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ.
      ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.
      ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ;

      Διαγραφή
  4. Οι γνήσιοι;εγώ που δεν θα πάω δεν είμαι γνήσιος και είναι οκαθε Ιδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήστε τα λόγια και διωξτε τα λαμογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.