Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση (βίντεο)


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. "Το θέμα της Μακεδονίας για την οποία έχουν υπάρξει χιλιάδες νεκροί, δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.


"Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση" τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

Οι λεπτομέρειες του πολιτικού διαζυγίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ανακοινωθούν στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο κ. Καμμένος σε λίγο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Δεν ξερω για σας, εγω παντως συγκινηθηκα με τα λογια του υπουργου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόψε το δούλεμα πανούλη γιστι δεν την θυσίασες την χρυσοφόρα καρέκλα σου πριν την υπογραφή για τον σκρωτηριασμό της πατρίδας. Ηδη οι απόγονοι των κατσαπλιάδων στα Σκόπια πανηγυρίζουν και ετπιμάζονται για τη ρεβάνς. Ας αφήσουν τα ψόφια τα παπαγσλάκια απο το γνωστό γρσφειο του γίγαντα γαμπρού στην αριδαια
    Η προδωσια θα τους ακολουθεί για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΝ 25 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ¨¨ΕΠΙΛΥΣΗΣ¨¨ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
      ΘΑ ΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΟΖ, ΘΡΑΚΗ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π

      Διαγραφή
    2. Είδαμε και την άλλη που γεννήθηκε εδώ για την καρέκλα πότε γίνονται δεξιοί και πότε αριστεροί ούτε αυτοί το καταλαβαίνουν, η ηθική για αυτούς είναι κάτι εξωπραγματικό.

      Διαγραφή
    3. ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ......... Η ΦΗΜΗ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      https://www.youtube.com/watch?v=Omjyn4YYr7A

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΑΝΟΥΛΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΡ@@@@ΓΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΟΤ ΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟ 1949 ΤΑ ΠΡΟΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΒΛΕΠΕ ΠΟΤΑΜΙ Κ.Λ.Π, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα τακτοποιήσει ο Κούλης όταν έρθει και θα καταργήσει την συμφωνία των πρεσπών.χα χα χα χα

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΛΑΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ Α@@@@@Α.
      ΤΟ Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;

      Διαγραφή
  4. Πάνο τον βιασμό τον αποτρέπεις στην αρχή Όχι Όταν ο άλλος είναι από πάνω γυμνός και εσύ ξεβρακοτος, για την καρέκλα άργησες ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΘΕΑΤΡΊΝΟΣ ΔΉΘΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΠΩΠΩ ΠΩ ΈΠΑΘΑ ΠΛΆΚΑ ΜΠΡΆΒΟ ΤΏΡΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ?ΆΡΑΓΕ ΓΙΑΤΊ? ΚΑΙ ΌΤΙ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΌΧΙ ΆΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΆΕΙ ΤΆΜΑ ΣΤΗΝ ΤΉΝΟ ΈΚΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΊΩΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΊ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΊ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΠΉΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΆΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ ΔΉΘΕΝ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΈΡΘΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΆ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΈΚΛΑ ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΈΕΕΕΕΕΕΕ! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΝΏΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΌΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.