Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έλληνες οδηγοί τσακώθηκαν με Σκοπιανό και κατέληξαν στο κρατητήριο


Ένα πρωτοφανές και ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο δρόμο Γιαννιτσών - Σκύδρας, όταν ασήμαντος καβγάς οδηγών κατέληξε σε... καταδίωξη οδηγού από τα Σκόπια. 

Πιο συγκεκριμένα, ένας Σκοπιανός οδηγός κατευθυνόμενος σε χωριό της Σκύδρας , διαπληκτίστηκε με Έλληνα οδηγό άλλου αυτοκίνητου στα φανάρια των Γιαννιτσών για ασήμαντη αφορμή. Στην λεκτική αντιπαράθεση των δυο ανδρών παρενέβη και τρίτος οδηγός που διερχόταν από το σημείο παίρνοντας το μέρος του Έλληνα. 
Μόλις ο αλλοδαπός ανέπτυξε ταχύτητα για να φύγει, οι δυο Έλληνες οδηγοί τον ακολούθησαν μέχρι το Μαυροβούνι όπου ο Σκοπιανός σταμάτησε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της εθνικής οδού. Εκεί οι Έλληνες οδηγοί που τον καταδίωκαν του αφαίρεσαν τις ξένες πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος του!  

Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί και τους συνέλαβαν  ύστερα από αλληλομηνύσεις  που υπέβαλλαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα. Ο Σκοπιανός κατέθεσε μήνυση για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και κλοπή και οι Έλληνες για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.