Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Η Ιστορία θα χρεώσει ανεξίτηλα όσους νομιμοποιούν την εκχώρηση της Μακεδονικής μας Κληρονομιάς! (βίντεο)


Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για πρακτικές πολιτικά και εθνικά απαράδεκτες, αλλά και βαθύτατα αντιδημοκρατικές, άσκησε ο Γιώργος Καρασμάνης στην Ολομέλεια της Βουλής, στην τελική  συζήτηση για την επονείδιστη Συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ.

Ο πρώην Υπουργός, έκανε λόγο για υποχωρητικότητα που καμιά Ελληνική Κυβέρνηση δεν είχε επιδείξει στο παρελθόν, και για μια πολιτική του τύπου ¨αποφασίζουμε και πράττουμε¨, για να συρθεί η χώρα μας να προχωρήσει σε μια συμφωνία χωρίς την απαιτούμενη λαϊκή και κοινοβουλευτική συναίνεση που, αντί να θωρακίσει απεμπολεί τα εθνικά μας συμφέροντα.    

Επικεντρώνοντας στα πιο κραυγαλέα από τα ¨γκρίζα¨ άρθρα της συμφωνίας, αποδόμησε όλους τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς και κατέδειξε ότι, αντιθέτως, ουσιαστικά χαρίζουμε στο γειτονικό σλαβικό κρατίδιο ¨μακεδονική εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα¨, και καθιστούμε του σκοπιανούς περίπου… συγκληρονόμους της αρχαίας ελληνικής μακεδονικής κληρονομιάς!


Προειδοποίησε για ακόμη μια φορά ότι με την ψήφιση της συμφωνίας, η οποία θα μας δεσμεύει διεθνώς, τελεσίδικα και αμετάκλητα, παραιτούμαστε οριστικά από όλες τις εθνικές ¨κόκκινες γραμμές¨, υποθάλπουμε τον ανιστόρητο και επεκτατικό αλυτρωτισμό των γειτόνων μας,  και υποκύπτουμε στη θρασύτατη απαίτησή τους να αρνηθούμε – εμείς! - τις μνήμες μας, τα βιβλία μας, τους μακεδονομάχους μας!

Κατήγγειλε την άθλια ¨επιχείρηση¨ να χαρακτηρίζονται ως… ¨ακραίοι εθνικιστές και κατευθυνόμενοι φασίστες¨, τα πλήθη του λαού που – παρά τις ύποπτες και βίαιες προβοκάτσιες – διαδηλώνουν ειρηνικά ενάντια στην εθνικά επιζήμια συμφωνία, και κατέληξε ότι, η Ιστορία θα καταγράψει ανεξίτηλα και θα χρεώσει αμείλικτα τις ευθύνες όσων με το δικό τους «ναι» προσυπογράψουν και νομιμοποιήσουν αυτές τις απαράδεκτες και εθνικά ταπεινωτικές δεσμεύσεις!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Κάνε καμιά επερώτηση για αποζημειώσεις και άσε τα εθνικά θέματα που μιλάς για εκχώρηση πολιτιστικής κληρονομιάς όταν οι ίδιοι τους παραδέχονται ότι δεν έχουν σχεση με την αρχαική Μακεδονία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο ανοητος μπορει να εισαι? αν δεν εχουν σχεση οπως λες,τοτε γιατι τους ονομαζετε ''βορειομακεδονες''? προδοτες,αυτο τιποτε αλλο.

      Διαγραφή
    2. Γιατι ζουν σε μια περιοχη της Αρχαίας Μακεδονίας."πανέξυπνε".

      Διαγραφή
  2. Πρώτη φορά παρακολούθησα τον κύριο σηφακη στη βουλή πλήρη απογοητευση για την εκπροσώπευση της αλμωπίας στη βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις αποζημιώσεις κάνε δουλειά και τα άλλα αστα Καρασμάνγ. Αυτό μας καίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Μ στο FYROM [που εσείς υιοθετήσατε] δεν σημαίνει Μεσσηνία άλλα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τώρα ζητάτε τα ρέστα .Αρκετό μίσος άλλα και διχόνοια έχετε σπείρει στον τόπο ,αν μη τι άλλο επί τέλους αποσυρθείτε από την πολίτικη και αφήστε νέους μπας και βρει την ηρεμία του αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλι νικητής ο Τσιπρας, ο Μητσοτάκης αχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπάρμπα Γιώργο δες το παρακάτω βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=kgULH2sOyNA από το 14:00 και μετά για να μην κουράζεσαι και:
    Εξήγησέ μας την στάση Δένδια στην πρόταση κόμματος της Ελληνικής Βουλής την ύστατη έστω στιγμή για την αντισυνταγματικότητα όλης της ιστορίας που αφορά την διαδικασία της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών.
    Υπήρχε ή όχι έστω την τελευταία στιγμή η δυνατότητα με την παραίτησης των βουλευτών διαφόρων κομμάτων ώστε να μειωθεί σε τέτοιο βαθμό ο αριθμός βουλευτών ώστε να μην είναι δυνατή η λειτουργία αυτής της βουλής;
    Αλήθεια γιατί ο Μητσοτάκης ήταν εξαφανισμένος όλο αυτόν τον καιρό;
    Μπορούσε να πει όχι στην Μέρκελ;
    Πιστεύω να ήσουν όλο χαρά και υπερηφάνεια όταν εσύ ως βουλευτής της νομού όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα της Μακεδονίας βρισκόμενος πίσω ακριβώς από τον Δένδια είδες και άκουσες όλη την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτεί θερμά τον Δένδια.
    Δεν προβληματίστηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στον Δένδια για την στάση του

      Διαγραφή
    2. Γιατι δεν ονοματιζετε το κόμμα;τι φοβάστε;

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΕΣ.
      ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ή Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

      Διαγραφή
  8. Καρασμανη αν ήσουν κυβέρνηση θα ψήφιζες κανονικότατα ΝΑΙ. Μην μας το παίζεις άνετος. Όλοι το ίδιο είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στρουθοκάμηλοι όλων των κομμάτων ενωθείτε... Εκλογές έρχονται και ελάτε να μαζέψετε ψήφους από τους γηγενείς Μακεδόνες που μέχρι τώρα κάνατε πως δεν τους γνωρίζετε παρά μόνο σαν ντόπιους. Επιτέλους κάποιοι στην Ελληνική Βουλή είχαν το σθένος να πούν αλήθειες και μπράβο τους. Εσείς κοιμηθείτε λίγο ακόμη. Ο κόσμος όμως μαθαίνει τις αλήθειες που κρύβετε επιτηδευμένα εσείς και ανάλογα ανταμείβει. Αλλάζουν τα πράματα και πάνε μπροστά. Κοιμηθείτεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. " αποδομησε τους κυβερνητικούς...και κατέδειξε." Ώπα ρε μεγάλε που ήσουν μια τετραετία που τρίβετε Τώρα τα χέρια μιας και σας έβγαλε από τη δύσκολη θέση ο Τσίπρας κι έρχεστε να εκμεταλλευτείτε μικροπολιτικα την κατάσταση και τις ευαισθησίες του λαού....Πίσω ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.