Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπίσημη πρώτη στα Γιαννιτσά του υπoψήφιου Δημάρχου Πέλλας, Ηλία Θεοδωρίδη (βίντεο)


Με  συμμετοχή πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας, ιατρού καρδιολόγου, Ηλία Θεοδωρίδη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή μαζική συγκέντρωση της παράταξης «Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας», σε κεντρικό ξενοδοχείο των Γιαννιτσών.
Στην συγκέντρωση του Ηλία Θεοδωρίδη, που έγινε χθες Σάββατο στις 7.00 το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας, στην πρώτη δημόσια ομιλία του ως υποψήφιος παρουσίασε με γλαφυρότητα, με θέσεις, απόψεις και προτάσεις, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί «η μετεξέλιξη του Δήμου σε σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο».

Η προγραμματική βάση στην οποία κινήθηκε ο κ.Θεοδωρίδης για την «επανίδρυση» του Δήμου Πέλλας, ήταν οικοδομημένη στο τρίπτυχο «συμμετοχή-αλληλεγγύη-εθελοντισμός». Ανέλυσε το όραμά του για έναν  «Δήμο –πρότυπο ανάπτυξης σε Ελλάδα και Ευρώπη», βασισμένο στην αξιοποίηση του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, των υποδομών για την βελτίωση της καθημερινότητας και την ασφάλεια του πολίτη. Παράλληλα, άσκησε κριτική στην σημερινή Δημοτική Αρχή, στην οποία απέδωσε ανυπαρξία έργου.
Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας» στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, ενώ ταυτόχρονα, όπως ειπώθηκε, έκλεισε η προκαταρκτική φάση και ανοίγει η περίοδος συμμετοχικής συγκρότησης του προγράμματος της παράταξης.

Στην πολιτική εκδήλωση, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Πέλλας (μέλος της «Δημοτικής Ενότητας») Πέτρος Χατζηηλιάδης, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας (πρώην Γιαννιτσών) Θεανώ Ζουρνατζίδου, ο Συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών- Δήμου Πέλλας, Κώστας Μπαλτζής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνογερμανικής Φιλίας Γιάννης Παπαστόϊτσης, το μέλος της Δ.Κ. Γιαννιτσών Άννα Παγκοζίδου, ο πρώην πρόεδρος Αξού Σάββας Τσακιρίδης, ο πρώην πρόεδρος της Τ.Κ.  Αγροσυκιάς Αντώνης Αλεκόζης κ.α.
iltheot

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Συγνώμη γιατρέ αλλά δεν είσαι ούτε το νέο αλλά ούτε το αύριο που θα δώσει όραμα στο Δήμου Πέλλας.Δυστυχώς οι δημιουργικοι νέοι μας έφυγαν από την χώρα!!!Λειψανδρία κυριαρχεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχωρά ηλια με τοσες φίρμες που μαζεψες ένα Δημοτικό και μία τοπικό σύμβουλο Και τον πρόεδρο της ελληνογερμανικης φιλίας τώρα που η Μέρκελ σας αγάπησε λόγω πρεσπών μη φοβάσαι τίποτα, από την πρώτη δήμαρχος θα είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέστος λόγος πρόγραμμα στρατηγική ποιότητα μακριά από τα μέχρι τώρα σικέ παιχνίδια και κατευθηνομενους πολίτες από παράγοντες προσωπικών συμφερόντων γιαυτό και οι κατηγορίες στον συγκροτημένο αυτόν πολιτικό είναι επίπεδο δημοτικού και επί της ουσίας ανύπαρκτες. Καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι τώρα μάθαμε στον δήμο οι εκλογές να είναι χειραγωγουμενες φορτωμένεΣ με άδεια τσουβάλια μαγκιας και διαπλοκής ε αυτό είναι αυτό που έπρεπε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προσέξουμε μην από εμμονές και κόντρες χάσουμε αυτό που αξίζει ο δημος για άλλη μια τετραετία. Ας κοιτάξουμε το καλό της πόλης μας μακριά από προσωπικές εμμονές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο κύριε Θεοδωρίδη λίγη ποιότητα στον δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η προσοποποιηση του φρέσκου του νέου του αντιδοτου στους γυρολογους και εραστές της καρέκλας και κυριως του μόνιμου κατοίκου της πέλλας. Μετα ξύπνησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους κάτι διαφορετικό κάτι νέο κάτι αξιόλογο κάτι αξιόπιστο κάτι που έλειπε από την πόλη μας προχώρα είμαστε μαζί σου άλλαξε την πόλη μας κάνε κάτι και για εμάς είσαι αυτό που μας έλειπε ψωμί δεν είχαμε τυρί μας έφεραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ(ΜΠΑΛΤΖΗΣ)ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ)ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ (ΓΑΓΓΛΙΟΥ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουαου τέλεια!!!! Ποιος είναι αυτός ρε παιδια από που είναι ; κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα στη δική μας πλάτη όλοι θέλουν να γίνουν μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο Ηλία να σκάσουν οι εχθροί μας που είναι και ανίδεοι σου εύχομαι καλή επιτυχία από τουΣ πιο αξιόλογους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΈΕΕΕΕΕΕΕ ΕΝΤΆΞΕΙ ΗΛΊΑ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΎΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΡΥΨΟΥΝ ΚΆΤΙ ΣΟΒΑΡΌ ΓΙΑΥΤΌ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τις ακαθαρσίες τις φάγαμε πολλές φορές τι να πω αυτοί είμαστε χαλάλι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άρα 8:02 παραδέχεσαι ότι ο Δήμος δεν έχει τα αυτονόητα το ψωμί και ότι ο ο ηλιας Θεοδωριδης είναι αυτό που ψάχνει ο δημος το κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αδιαφορώ για τα κακεντρεχη σχόλια στο πρόσωποσας εύχομαι από καρδιάς Καλή επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εδω κατεβαίνουν άνθρωποι που προσκεινται στη ΝΔ ,γιατι να μην κατέβει ένας επιστήμονας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9.12 ΕΊΣΑΙ ΦΟΒΕΡΌΣ ΤΟΝ (ΓΑΓΓΛΙΟΥ)ΠΟΥ ΤΟΝ ΈΙΔΕΣ ΡΕ ΦΊΛΕ? ΑΡΈ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΔΕΝ ΣΠΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΛΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΆΝΤΩΣ ΌΧΙ ΤΟΝ ΗΛΊΑ ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΈΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΉΤΑΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΏΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΊΣΤΑ ΔΕΣ ΦΩΤΟ ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΓΥΡΟ ΛΌΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο 3.52 κάποιος πρέπει να τα πει όλοι οι κακοσχολιαστες κουτσομποληδες με ψέμματα και κακοήθεις νομίζουν θα δημιούργησουν εντυπώσεις βρείναι άμα αξίζει ο άνθρωπος !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.