Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης ευχαρίστησε το International Foundation of Greece για την ευγενική προσφορά πετρελαίου θέρμανσης σε 7 σχολεία της Πέλλας


Ο Γιάννης Σηφάκης ευχαριστεί το International Foundation for Greece για την ευγενική χορηγία πετρελαίου θέρμανσης στα δημοτικά σχολεία Κερασιάς, Σαρακηνών, Νότιας, Άρνισσας, Ειδικό Έδεσσας, Αθύρων και Προμάχων στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Η προσφορά επικουρεί την χρηματοδότηση της πολιτείας για την θέρμανση των μαθητών των σχολείων στην Πέλλα, μιας περιοχής που ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα μακρύς.

Το International Foundation for Greece ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και Ασπασία Λεβέντη με στόχο την δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Ο Γιάννης Σηφάκης ευχαρίστησε την Κα Ασπασία Λεβέντη για την ευγενική προσφορά της και την συνολική δράση του ιδρύματος. Ο βουλευτής συνεργάστηκε με το ίδρυμα στηρίζοντας τις αιτήσεις των προαναφερόμενων σχολείων.

Το πετρέλαιο θα παραδοθεί στα σχολεία εντός της επόμενης εβδομάδας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Στα δικά μου χρόνια οι εταιρίες έκαναν χορηγίες στα σχολεια γραφεία καρέκλες βοηθήματα τηλεοράσεις κομπιούτερ τώρα εκεί που μας καταντήσατε κύριε σηφακη μας κάνουν δώρο πετρέλαιο για να ζεσταθούν τα παιδιά που εσείς έχετε υποχρέωση σαν κράτος, το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα από μέρους σας αυτή την ανακοίνωση, έτσι που πατε σε λίγο θα έχουμε και χορηγία για ρεύμα, ντροπή η ανακοίνωση αυτή έχετε πέσει πολλή χαμηλά δεν είναι αριστερά αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος ακριβώς αυτή είναι η αριστερά βλέπε ανατολικό μπλοκ έτσι θέλουν να μας καταντισουν

      Διαγραφή
    2. Γραφείο βουλευτή Γιάννη Σηφάκη18 Ιανουαρίου 2019 στις 11:48 π.μ.

      Η θέρμανση των σχολείων έχει εξαασφαλιστεί από τους Δήμους με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ήδη έχουν από καιρό έλθει τα χρήματα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Το ίδρυμα κάνει την ευγενική χορηγία του και ο βουλευτής το ευχαριστεί. Δεν καταλαβαίνουμε που είναι το πρόβλημα. Μάλλον στις κυβερνήσεις του παρελθόντος που μείωσαν 60% την χρηματοδότηση την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2012 ως το 2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδότησε 120 φορές παραπάνω τους Δήμους και αύξησε όλων των ειδών τα έσοδα τους ( πάγιους πόρους, πόρους από προγράμματα. Οι "θιασώτες" των κομμάτων του παρελθόντος ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους και ας σωπάσουν τουλάχιστον!!

      Διαγραφή
    3. Αυτή η εμμονή σας με τους προηγούμενους δεν έχει όρια πείτε κάτι για το ανύπαρκτο έργο σας τους προηγούμενους τους έκρινε ο λαός

      Διαγραφή
    4. Οι δημοι της Πελλας απο το 2015 ως το 2018 χρηματοδοτηθηκαν απο το Υπουργειο Εσωτερικων με πανω απο 20 εκατομμυρια ευρω εκτος απο τους τακτικους πορους.
      Απο το 2012 ως το 2014 το αντιστοιχο ποσον ηταν 500 χιλ €.
      ΣΥΡΙΖΑ 20.000.000,00€
      ΝΔ 500.000,00€
      Τι να λεμε;;;
      Αστα φιλε 12:49, περαστικα..

      Διαγραφή
  2. Λόγω πετρελαίου ήταν τα σχολεία κλειστά σε όλη την αλμωπια. Πραγματικά ντροπή.
    Τριτοκομικη κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως κάνετε λάθος κύριε; ρωτήστε τον Δήμο γιατί τα έκλεισε τόσον καιρό όταν οι άλλοι δήμοι τα λειτουργούσαν. Καμιά σχέση με αυτά που λέτε, η χρηματοδότηση για την θέρμανση υπάρχει και είναι επαρκής, έλεος!!!

      Διαγραφή
  3. Τόσα λεφτά ρίχνει ο ΣΌΡΡΟΣ για τις Πρέσπες να δώσει και για πετρέλαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σηφακη χαίρεσαι με τον Ζάεφ όταν λέει Εμείς οι Μακεδόνες και εσείς οι.ελληνες?? Αυτό θα μένει και όχι οι υποσημειωσεις που μας τσαμπουνάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.