Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kids Save Lives - Tα παιδιά μπορούν να σώσουν ζωές;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ....

Τα παιδιά είναι συχνά παρόντα σε επείγουσες καταστάσεις για την ζωή και αν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα, μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικά με τους ενήλικες στη διάσωση μίας ζωής. Η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση ανάμεσα σε 27 Ευρωπαϊκές Χώρες στην αναζωογόνηση θυμάτων εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής, Αποδεικνύεται πως η έγκαιρη έναρξη Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και η έγκαιρη Απινίδωση από τους πρώτους παρευρισκόμενους, πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες επιβίωσης των θυμάτων της εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής ΕΚπαίδευσης Αριδαίας διοργανώνει με την υποστήριξη του Οργανισμού KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, σεμινάριο, με αποκλειστικό στόχο την Εκπαίδευση μαθητών/τριων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας στην Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, ώστε να υπάρξει ένα δίκτυο μαθητών/τριων- διασωστών στις σχολικές μονάδες και δη στις απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου Αλμωπίας, προσδοκώντας μελλοντικά να υπάρξει ένα μεγαλύτερο δίκτυο ενήλικων- διασωστών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στις 31-01-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ.- 13:00 μ.μ.Στη δράση συμμετέχουν 120 μαθητές/τριες των Γυμνασίων Εξαπλατάνου, Προμαχων, Φούστανης, Πολυκάρπης και του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας.

Αρωγός στην όλη προσπάθεια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας στάθηκε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Νομού Πέλλας και Ημαθίας, καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτών. Οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια τους ευχαριστούν θερμά.

Εκ της Διευθύνσεως,
Μυστιλιάδου Αθηνά
ΠΕ(11)-Φυσικής Αγωγής

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…