Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντίστροφη μέτρηση για το συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών


Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές, ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος που πραγματοποιείται στις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ ήδη τα πρώτα πούλμαν με διαδηλωτές έχουν φτάσει στην Αθήνα. 
Τα λεωφορεία από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα συνοδεύονται από περιπολικά από τα διόδια Αφιδνών ως τον σταθμό του μετρό Κατεχάκη, ανά δέκα περίπου. Τα λεωφορεία από τη δυτική και νότια Ελλάδα συνοδεύονται από περιπολικά από τα διόδια της Μάνδρας και θα κατευθύνονται στον σταθμό του μετρό Συγγρού- Φιξ.Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν τα ξημερώματα διαδηλωτές από την Κρήτη.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι αυτή τη φορά θα συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος σε σχέση με το συλλαλητήριο του περασμένου Φεβρουαρίου, καθώς αναμένουν την άφιξη πάνω από 3.000 πούλμαν από όλη την Ελλάδα για να σταλεί μήνυμα στην κυβέρνηση κατά της συμφωνίας. Τότε, τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφεραν ότι οι διαδηλωτές δεν είχαν ξεπεράσει τις 140.000 σε έκταση 50.000 τ.μ. Οι διοργανωτές υποστήριζαν ότι οι πολίτες ήταν έως και δέκα φορές περισσότεροι.  

 Για πάνω από 600.000 διαδηλωτές έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Στέργιος Καλόγερος, εκ των διοργανωτών του συνεδρίου.
Επί ποδός είναι η 2.000 αλλά και ελικόπτερα drone θα πετούν συνεχώς πάνω από το κέντρο της Αθήνας, μεταδίδοντας εικόνες στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Στις 13:00 θα γίνει αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια και θα τεθούν σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια και να μην συναντηθούν οι συμμετέχοντες στις δύο συγκεντρώσεις.

Επίσης, θα στηθούν «φραγμοί» με κλούβες, σε δρόμους της Αθήνας. Αυξημένα θα είναι τα μέτρα φύλαξης τόσο στη Βουλή, όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει η παμμακεδονική Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων καλεί σε «μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση». Επιπλέον, σύμφωνα με την παμμακεδονική Συνομοσπονδία, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας από την πόλη των Πρεσπών η οποία θα καταλήξει στις 27 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για την "Συμφωνία των Πρεσπών"

    Την πολιτική πρωτοβουλία διενέργειας Δημοψηφίσματος την έχει βάσει του Συντάγματος ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Εκείνος επιλέγει, συντάσσει και εισηγείται στο Υπουργικό Συμβούλιο το ερώτημα που επιθυμεί να τεθεί σε Δημοψήφισμα και χρειάζεται κατόπιν να διασφαλίσει την έγκριση της πλειοψηφίας στη Βουλή των Ελλήνων.

    Ζητήστε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας τη Διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για:
    - την Αποδοχή της "Συμφωνίας των Πρεσπών",
    - την Αποδοχή της Χρήσης του Ονόματος «Μακεδονία» με οποιαδήποτε μορφή στη διαδικασία ονομασίας της (ΠΓΔΜ) FYROM.

    https://avaaz.org/el/community_petitions/Alexis_Tsipras_Prothypoyrgos_tis_Elladas_Diexagogi_Dimopsifismatos_gia_tin_Symfonia_ton_Prespon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φορά έκανε το λάθος ο Αλέξης να κάνει δημοψήφισμα και μετά τραβούσε τα μαλλιά του, τα είχε χαμένα όπως έλεγε ο Βαρουφάκης, φυσικά βρήκε την Λύση; Το ασπρο εγινε μαυρο

      Διαγραφή
  2. Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΡΚΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας πει την θέση της και η Ν.Δ. ο Τσίπρας πάντα αυτό υποστηριζε για την ΠΓΔΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ειπε πριν τις εκλογες η ξεχασε;

      Διαγραφή
    2. Επειδή διακρίνω μια επιλεκτική μνήμη ή αμνησία δεν μας θυμίζεις τι υποστήριζε ο ΞΥΡΙΖΑ για τα μνημόνια;
      Φυσικά και ξέχασε να το δηλώσει πριν τις εκλογές όπως λέει και ο 3:45

      Διαγραφή
    3. Oι εκλογές του Σεπτεμβρίου του 15 έγιναν μετά το τριτο μνημόνιο

      Διαγραφή
  4. Ωραίο το τρολαρισμα,ανωνυμε1.41. αλλά η συμφωνία θα ψηφιστεί, γιατί κάποιοι δεν είναι πρόβατα. Ολη η Ελλάδα ξεπουλήθηκε γιατί κάποιοι πατρίδοκαπηλοι έκλεβαν, και τώρα γίνονται τιμητές της ιστορίας. Χάθηκε η ντροπή ακόμα και στο Άγιο όρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τώρα ήρθατε εσείς, αφού ψηφίσατε και τα απαραίτητα μνημόνια, που δεν είστε πρόβατα για να κόβετε κομμάτια από μια διαλυμένη Ελλάδα και ξεπουλώντας τα.

      Διαγραφή
    2. Το τρίτο μνημόνιο το ψήφισαν 222 βουλευτές.ο ΣΥΡΙΖΑ (όχι ειπαν περιπου 40 Λαφαζάνης και ΣΙΑ) όλοι οι ΑΝΕΛ όοοολη η ΝΔ οοολο το ΠΑΣΟΚ οοολο το ποτάμι και όχι ψήφισε το ΚΚΕ(όπως πάντα) και η ΧΑ.Για να μην ξεχνιόμαστε δλδ

      Διαγραφή
  5. Τα πνευματικά δικαιώματα των μνημονίων ανήκουν στο Παδοκ και τη Νεα Δημοκρατία, για να μην ξεχνάμε,κι οι κλεφτες εκεί βρίσκονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.