Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολύχρωμα κουνουπίδια με υπογραφή MS Farm στο Δυτικό Πέλλας



Στην καλλιέργεια τριών νέων ποικιλιών πολύχρωµου κουνουπιδιού, που ήρθαν να εµπλουτίσουν την υφιστάµενη «παλέτα» λαχανικών σαλάτας, από την οικογένεια των σταυρανθών, που παράγει στην εκµετάλλευσή του, έχοντας, ωστόσο, ως βασικό «πυρήνα» το µπρόκολο, προχώρησε ο παραγωγός οπωρολαχανικών Μάρκος Σαπουντζόγλου.

Ο δραστήριος καλλιεργητής από το ∆υτικό Πέλλας, που δεν σταµατά να δικαιολογεί απόλυτα µε τις ενέργειές του το γιατί επιλέχθηκε να τιµηθεί µε το βραβείο του «Αγρότη της Χρονιάς 2015», στον επιτυχηµένο θεσµό της Agrenda, σχεδιάζει να αναπτύξει περαιτέρω τη δραστηριότητά του µέσω της ενίσχυσης των υποδοµών του και το άνοιγµα νέων αγορών.


Στα άµεσα πλάνα του είναι να υλοποιήσει µια νέα σηµαντική επένδυση στην οικογενειακή επιχείρηση MS Farm, που έχει ιδρύσει, προκειµένου να µπορεί να υποστηρίξει ακόµη πιο ενεργά τις εξαγωγές.

Σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια εµπλουτισµού της γκάµας προϊόντων που παράγει η MS Farm, ο Μάρκος Σαπουντζόγλου, για πρώτη φορά, αποπειράθηκε να φυτέψει σε 20 στρέµµατα τρεις νέες ποικιλίες κουνουπιδιού, που παράγουν προϊόν στην απόχρωση του µωβ, του πράσινου και του πορτοκαλί, ενώ καλλιεργεί και άλλα 20 στρέµµατα λαχανικά της ποικιλίας romanesca.

 Πηγή: agronews.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.