Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φάντασμα του εαυτού του έχασε αμαχητί o Α.Σ. Γιαννιτσά


Βαριά ήττα του Α.Σ.Γιαννιτσά και ήττα με 1-4 στο τοπικό ντέρμπι με Εδεσσαϊκό.  Σε ένα παιχνίδι που και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Εδεσσαίκου δεν θα περίμενε τέτοια εξέλιξη και τόσο εύκολη νίκη.

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά  φάντασμα του εαυτού του έχασε αμαχητί μια που στο 2’ το σκορ ήταν 0-2. Ο Εδεσσαϊκός ευτύχισε με το καλημέρα να βάλει 2 γκολ και εκεί όλα έγιναν εύκολα, το ντέρμπι πήγε περίπατο και η αγωνία πλέον ήταν πόσο θα είναι το τελικό σκορ. Το κερασάκι στην Τούρτα ήρθε στο 11’ όπου έγινε το 0-3 με τον Α.Σ.Γιαννιτσά και τους παίκτες του να τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα  προβληματίζοντας τους 500  περίπου οπαδοί  τους που βρέθηκαν στο γήπεδο και σαφώς απογοητεύτηκαν από αυτό που έβλεπαν , το να χάνει ή ομάδα  ένα παιχνίδι  και μάλιστα ένα  τέτοιο τοπικό ντέρμπι με Έδεσσα με τέτοιο σκορ μόνο θετικό  δεν είναι,  μια που αυτά τα παιχνίδια έχουν την ιδιαιτερότητα  τους.


Ο Εδεσσαικος πήρε ρεβάνς,  για την εντός έδρα ήττα του  πρώτου γύρου, με τον καλύτερο μάλιστα τρόπο ανεβάζοντας πλέον την ψυχολογία τους στα ύψη και πηγαίνοντας στην συνέχεια του πρωταθλήματος με άλλο πιο αισιόδοξο αέρα με στόχο την υπέρβαση.

Μετά το 0-2 και το γρήγορο 0-3 έδωσε φτερά το σκορ στα πόδια των πρασίνων που πήραν δίκαια μια πάρα πολύ  εύκολη νίκη που φαντάζομαι ότι δύσκολα την περιμέναν τόσο εύκολη

Στα Γιαννιτσά το σκορ αυτό σόκαρε και προβλημάτισε τους πάντες και σαφώς και η εικόνα της ομάδος  και πραγματικά η μπάλα πάει στο στρατόπεδο των παικτών και του τεχνικού τημ αν πραγματικά αξίζουν οι διοικούντες να επενδύουν πάνω τους.  Γιατί είναι τραγικό για μια καλά οργανωμένη ομάδα, με οικονομική συνέπεια και ευρωστία απέναντι σε όλους,  να στεναχωράει κόσμο , χορηγούς και διοίκηση με τέτοιες προσβλητικές εμφανίσεις.

Θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα  3 – 4 παιχνίδια είναι καθοριστικά και θα πρέπει να  όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και η ομάδα να βρει τον δρόμο των νικών.

Φάσεις και γκολ

Στο 1’ μετά από αμυντικό λάθος κακή εκτίμηση του Καραογλανιδη ο Μεταξάς από κοντά πέτυχε 0-1
Στο επόμενο λεπτό ο Παπαδημητρίου με σουτ  κεραυνό πέτυχε το 0-2.
Στο 11’ ο Παπαδημητρίου με σουτ 0-3 κάνει το 0-3 μετά από αντεπίθεη και όμοφρο πλασέ στο τετ α τετ τραγικό ξεκίνημα για τον ΑΣ Γιαννιτσά.
Στο 25’ ανατροπή του Παντελίδη από τον Χαραβιτίδη  τίποτα !!! φωνάζει για πέναλτι ο ΑΣ.
Στο 37’ σουτ του Πέλκα άουτ.
Στο39’ μετά από σέντρα του Μεταξά ο Παπαδημητρίου από κοντα πέτυχε το 0-4.
Στο 53’ ο Μουρίκι με κεραυνό σουτ έκανε το 1-4 μειώνοντας για τους γηπεδούχους.
Στο  60’ σουτ του Ντόγο σταματά στο κάθετο δοκάρι.
Στο 62’ δυνατό σουτ του Ταουσίανη απέκρουσε ο Καραογλανίδης σε κόρνερ
Στο 76’ σουτ Ταουσίανη απέκρουσε πάνω από την γραμμή ο Πολιανίδης.
Στο 82’ γκολ του Θεοδωρίδη  θα ακυρωθεί από τον διαιτητή ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Σολειμετζογλου.
Στο 86’ σέντρα Πέλκα,  κεφαλιά Θεοδωρίδη έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 89’ φάουλ του Χιντασέλι χτυπά στο χερί του πορτιέρο και στο δοκάρι του εδεσσαϊκού.
Σο 90’ σουτ Πέλκα χτυπά στο πόδι Χαραβιτιη και δοκάρι κάθετο  Έδεσσαικού.

Η διαιτησία Τσιαουσίδη με βοηθούς Χατζηβασιλείου και Παπαδοπούλου Σ.Δ. Μακεδονίας.

Γιαννιτσά (Καβακάς) Καραογλανίδης, Πολιακίδης, Παντεκίδης, Ρεις (11’ Παντελίδης), Ιορδανίδης, Μπαμπαλής, Πέλκας, Δοξάκης (30’ Μπιγκάνος), Θεοδωρίδης, Χιντασελι, Μουρίκι (80’ Συμεωνίδης)

Εδεσσαϊκός (Σιαμπάνης):Σολειμετζογλου, Γκαρακλίδης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης Τούφας, Πασιαλής(46’ Πούπης), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου (86’ Λαφαζανίδης), Μεταξάς (70’ Σφετκος), Ντόγος(85’Τσιάκαλος), Ταουσιάνης. 

Πηγή: matiespellas.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΣΕΣΣΑΙΚΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 4 ΓΚΟΛ.ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσες μεταγραφές τα Γιαννιτσά κρίμα....μπράβο στον Εδεσσαικό..από Αριδαία...και οι 3 ομάδες καλά είναι να παραμείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε ρε γιαννιτσωτες; Μόνο για περιστέρια ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ντροπή που ονομαστκαν ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ μονο ρεζιλι μας κανουν
    τουλαχιστον η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ειχε μια ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΕ.ΑΡΑ ΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.