Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Super Deal έκανε η Κ15 της Ξάνθης υπογράφοντας με τον ίγκλι του ΠΑΣ Σκύδρα


Ταράζει τα νερά των μεταγραφών ο πρόεδρος του ΠΑΣ Σκύδρα Κώστας Μποζίδης  και τελευταία μέρα των μεταγραφών κάνει την διαφορά υπογράφοντας συμφωνία με την ομάδα της Κ15 της Ξάνθης για την απόκτηση του νεαρού 15χρόνου  ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Ίγκλι Κάλα. 
Το άστρο του μεσοεπιθετικού νεαρού έλαμψε από πολύ νωρίς αφού με το ταλέντο του είχε ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας ποδοσφαιρικά του βήματα.  Πολλοί ήταν οι τεχνικοί που τον είχαν ξεχωρίσει και ήθελαν να τον αποκτήσουν για την ομάδα τους.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Κώστας Μποζίδης με προσεκτικά βήματα και μετά από συζητήσεις με την ομάδα της Ξάνθης προχώρησε στην μεταγραφή του παίκτη σε μια ομάδα ''μοντέλο'' υψηλών προδιαγραφών στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι  και ο Θόδωρος Σαββίδης με καταγωγή από την Πετριά. 
Ο νεαρός παίκτης είναι και αυτός που κέρδισε το φλουρί της ομάδας του ΠΑΣ για το 2019 και όπως όλα δείχνουν η καινούρια χρονιά θα είναι δική του. Το ΔΣ της ομάδος του ΠΑΣ Σκύδρα εύχεται τα καλύτερα και καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στον Ιγκλι Κάλα στην νέα του ομάδα. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.