Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η γνωστή συγγραφέας από την Αλμωπία, Σόφη Θεοδωρίδου, στα ΠΕΡΙΞ της tv100


H πολυγραφότατη συγγραφέας Σόφη Θεοδωρίδου από την Αριδαία παρουσίασε στα "Πέριξ" της TV100 το τελευταίο της βιβλίο η "Αγαπητικιά" που αναφέρεται στη ζωή μιας τολμηρής γυναίκας στην ταραγμένη εποχή του εθνικού διχασμού. 

Πρόκειται για το ένατο βιβλίο της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει το δέκατο βιβλίο της ο "Γερμανός γιατρός". Η αγαπημένη Ελληνίδα συγγραφέας, σπούδασε νηπιαγωγός και εργάστηκε 29 χρόνια στην εκπαίδευση. Η μεγάλη της αγάπη είναι η λογοτεχνία και η ζωγραφική. Από μικρή ηλικία αγάπησε τα βιβλία και πριν δέκα χρόνια τόλμησε να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο "Η νύφη φορούσε μαύρα", το οποίο αγαπήθηκε, όπως και τα επόμενα που ακολούθησαν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Εξαιρετική συγγραφέας. Την θαυμάζω απεριόριστα. Κάθε της βιβλιο αγγίζει και ευαισθητοποιεί την ψυχή μου όλο μου το είναι. Μπράβο. Χιλια μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.