Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένωση Τσάκων - Μακεδονικός Έδεσσας 1-0


Δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, παρά την καλή εμφάνιση, ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στην Ένωση Τσάκων χάνοντας με 1-0.
Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό στο 1ο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Στο 15' ο Ρέτζιας σούταρε μόλις άουτ. Στο 31' πρώτα ο Ροδίντσης με τα ακροδάχτυλα και μετά το δοκάρι σταμάτησαν φάουλ των γηπεδούχων. Στο 34' οι αμυντικοί των Τσάκων έδιωξαν την μπάλα πάνω από την γραμμή σε σουτ του Καλογιάννη. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 43' ο Πέτσος Χ. με ωραία ενέργεια από τα πλάγια και διαγώνιο σουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε παραγωγικό ποδόσφαιρο καθώς κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και η καλή αμυντική θωράκιση των γηπεδούχων που δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Μακεδονικού να απειλήσουν με αξιώσεις. Αρνητικό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Προμογιάννη Δ. στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι δυσάρεστες για τον επιθετικό των βυσσινί.

Για τον Μακεδονικό Έδεσσας (Ουζούνης): Ροδίντσης, Σουλιώτης, Σκούλης, Ρέτζιας, Γιαγιόγλου (76' Μακρίδης), Καλογιάννης, Πέτκος, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Γάτσης, Τσέλος (71' Προμογιάννης Δ., 77' λ.τ. Γαβριηλίδης).

makedonikosedessas.blogspot.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.