Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκάκι: 12ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών - Μαθητριών ΚΔ. Μακεδονίας 2019



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στην πόλη της Πτολεμαΐδας το 12ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών - Μαθητριών Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2019.

Στους αγώνες συμμετείχαν τετραμελείς ομάδες μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων, που προκρίθηκαν από τα αντίστοιχα τοπικά σχολικά πρωταθλήματα των 9 νομών της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Στους αγώνες, που αποτελούσαν την προκριματική φάση για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, συμμετείχαν συνολικά 21 ομάδες Δημοτικών και 9 Γυμνασίων - Λυκείων.

Από την πόλη των Γιαννιτσών συμμετείχαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το 8ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης και το 30 Γυμνάσιο Γιαννιτσών. Οι αθλητές, που αγωνίστηκαν για κάθε σχολείο ήταν:

Για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών
Πετρίδου Θεοδώρα, Αλπανάκη Σοφούλα, Αλπανάκη Έλλη, Πετρίδης Σωκράτης

Για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών
Λαμπρινός Αθανάσιος, Ποζουκίδης Ευάγγελος, Ζαφειρίου Μάξιμος, Λαμπρινού Δανάη

Για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης
Αμιτζόγλου Χαράλαμπος, Κοροξενού Σοφία, Παντελίδης Ευάγγελος, Τουγρουζίδου Σαββίνα

Για το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών
Ζουμπουρδικούδη Δέσποινα, Τουχτίδου Άννα, Μήνα Αουρέλιο, Μαζαράκη Ηλιάνα

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προκρίθηκαν το 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και το 1ο Δημοτικό Κρύας Βρύσης, καθώς κατέλαβαν την τρίτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών κατέλαβαν και τα δύο την έκτη θέση στα δημοτικά και στα γυμνάσια αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές!!!




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. τρομερή πρωτοβουλία.Μπράβο σε όλους.Ανύψωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στον δάσκαλό τους κ. Γιάννη, του ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών, ο οποίος τους προετοίμασε και τους τοποθέτησε με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυναατό. Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.