Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαγχονισμένος βρέθηκε στο Βόλο 20χρονος φοιτητής από τις Αμπελειές


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Αμπελειές του Δήμου Πέλλας, καθώς στο Βόλο ένας 20χρονος φοιτητής από την Τοπική Κοινότητα βρέθηκε κρεμασμένος σε υπόστεγο στην παραλία Πλάκες – Νηρέας.

Συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στις αρχές του Βόλου, οι οποίες ειδοποιήθηκαν ότι ένας νεαρός άντρας είναι κρεμασμένος με σχοινί από κιόσκι στην παραλία Νηρέας της περιοχής Πλάκες του Βόλου.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, εντοπίζοντας τον άτυχο νεαρό, ο οποίος όπως έγινε αργότερα γνωστό ήταν μόλις 20 ετών με καταγωγή από τις Αμπελειές Πέλλας.

Όπως όλα δείχνουν έβαλε τέλος στη ζωή του τις βραδινές ώρες, χωρίς να βρεθεί κάποιο σημείωμα.

Από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διενεργείται προανάκριση. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γιατι παληκαρι τι χρωστουσες τοσο νεος καλο πσραδεισο να εχεις κουραγιο να δινει ο θεος στην οικογενεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδι το ξερω...Ηταν στο ιδιο κατιχιτικο με εμενα και ηταν ο καλυτερος στα θεατρικα...αχ πετρο μου τι σου κοστισε τοσο πολυ για να βαλεις θανατο στην ζωη σου;? Ο θεος να αναπαυση την ψυχη σου...Σαγαπαμε...Λειπειςς..😭❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.