Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αερωπός - ΠΑΟΚ 24-25 - Έξαλλος ο Γιάννης Πηλαλίδης για την τελευταία φάση που έκρινε το ματς (φωτο-βίντεο)


Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε νεκρό χρόνο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 25-24 του Αερωπού στην Έδεσσα για τη 17η αγωνιστική της handball premier.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και κρίθηκε στο φινάλε σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων.
Ο Αερωπός μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με 10-8 στο 25ο λεπτό με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει σε 11-11. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 12-11 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα της Έδεσσας να είχε τον έλεγχο του αγώνα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 20-22 πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τον Αερωπό να ισοφαρίζει και να φτάνει στο 24-24 λίγο πριν το τέλος. 
Τελικά σε νεκρό χρόνο ο ΠΑΟΚ σημείωσε το γκολ της νίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας Γιάννης Πηλαλίδης μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και φυσικά στάθηκε στην τελευταία φάση που έκρινε το παιχνίδι με τους διαιτητές να καταλογίζουν πέναλτι για παρεμπόδιση γρήγορης σέντρας.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια και το σθένος που έδειξε. Δεν θα πω κάτι άλλο για τον αγώνα, πέρα από το ότι κάποιοι δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια και τον ιδρώτα των αθλητών μου σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε σαφέστατα τη νίκη. Θα πρέπει για το καλό του πρωταθλήματος να έχουμε το δικαίωμα να κερδίσουμε όταν εμείς είμαστε καλύτεροι και πετυχαίνουμε σε μια κακή μέρα μια μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς δεν μπορώ εύκολα να βγάλω από το μυαλό μου τα τρομοκρατημένα πρόσωπα κάποιων μη τυχόν και απολέσουν βαθμούς σε παιχνίδι που διευθύνουν αυτοί».

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-3, 6-4, 8-5, 10-8, 12-11 (ημχ) 14-13, 16-16, 17-17, 18-19, 20-22, 24-25

Αερωπός (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας, Μαυρόπουλος 3, Μαυροδουλάκης, Τζουβάρας Φ., Κράλλης 5, Μησιρλίδης, Θεοδωρόπουλος, Ξενίδης, Δημάκης 6, Πέρρος, Μπάρμπας, Βαφείδης 2, Μισαηλίδης 4, Κυριακού 4, Αρβανιτίδης.

ΠΑΟΚ Βεργίνα TV (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 2, Παλάσκας, Καραγκιοζόπουλος 8, Κοκώνης 3, Αποστόλου, Πετρίδης 3, Νικολαΐδης, Κωστακίδης 1, Λοΐζος, Μαστρογιάννης 4, Elozievwa, Κυπραίος 2, Δέλιος, Γιόσμου 2, Γιαννακίδης.

Διαιτητές: Λινάρδος – Νικολαΐδης. Δίλεπτα: 2-5. Πέναλτι: 1/2 – 8/8

To βίντεο της τελευταίας επίμαχης φάσης:

aeropospaok

Φωτο: Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.