Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: 240.000 € για την ενίσχυση της ασφάλειας του οδικού δικτύου

Υπογραφή της σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά

Τη σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση στοιχείων ασφαλείας οδικού δικτύου ευθύνης Π.Ε. Πέλλας» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του κ. Μαϊδη, εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 240.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
«Καλύπτουμε ανάγκες που αποτελούν προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή, βάσει των οικονομικών περιθωρίων που υπάρχουν. Η συντήρηση του οδικού δικτύου ευθύνης μας είναι έργο συνολικό, το οποίο δεν αφορά μόνο το οδόστρωμα, αλλά, επιπλέον, τις πινακίδες, τα στηθαία, τη διαγράμμιση, το φωτισμό κ.λπ. Κάθε φορά επεμβαίνουμε με γνώμονα την επίλυση προβλημάτων που υπάρχουν, διευκολύνοντας την μετακίνηση των πολιτών, την κυκλοφορία – διάθεση των παραγόμενων αγαθών στην αγορά με ασφάλεια και με τις καλύτερες συνθήκες» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθανασιάδου – Αηδονά στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης.

Η παρούσα μελέτη περιλαμβάνει αποκατάσταση στοιχείων ασφαλείας (εργασίες σήμανσης και ασφάλισης) στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας.  
 Αναλυτικότερα θα εκτελεστούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και αποξήλωση παλαιών όπου απαιτείται, τοποθέτησης σιδηρών κιγκλιδωμάτων, τοποθέτησης πινακίδων (πληροφοριακών, επικινδύνων θέσεων και ρυθμιστικών) και διαγράμμισης οδοστρώματος 
 Οι ακριβείς θέσεις των στηθαίων, των κιγκλιδωμάτων και των πινακίδων θα υποδεικνύονται από την Διευθύνουσα Υπηρεσία κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ενώ, η διαγράμμιση περιλαμβάνει οδικά τμήματα όλων των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…