Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ψήγματα Ιστορίας Γαλανόλευκου Χρώματος", το νέο ντοκιμαντέρ- συμπαραγωγή του 2ου ΓΕΛ και του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών (βίντεο)


Το ιδιαίτερα συγκινητικό ντοκιμαντέρ "Ψήγματα Ιστορίας Γαλανόλευκου Χρώματος" είναι μία συμπαραγωγή του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών "Άννα Κομνηνή" και του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών. 
Στο επίκεντρο της σημαντικής έρευνας η κυρία Γεωργία Κωνσταντίνου από την Κύπρο, που εδώ και 43 χρόνια ζει στο χωριό Νέα Πέλλα του Νομού Πέλλας. Η κυρία Γεωργία με πολύ γλαφυρό και παραστατικό τρόπο, μεταξύ άλλων μας μεταφέρει στα χρόνια της παιδικής ηλικίας της, στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και στις επιπτώσεις που είχαν αυτά τα γεγονότα στη ζωή της. 
Συμμετείχαν οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών: 1. Κουκίδου Παναγιώτα 2. Βαβουλίδου Αναστασία 3. Δεμιρτζόγλου Ευγενία και η μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών Αγγελάρη Ταρσηζία. 
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών: Γρηγοριάδης Γεώργιος - Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών: Τσιλίκα Μαρία. 
«Το ντοκιμαντέρ μας συμμετέχει στο 5ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα - διαγωνισμός "Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες 2018 - 2019"», σημειώνει ο εκπαιδευτικός Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος συνεχίζει να δημιουργεί με τους μαθητές και τους συναδέλφους του εκπληκτικές δουλειές on camera…
Καλή επιτυχία!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.