Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σχέδιο δράσης 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας "ΝΟΗΣΙΣ",  ως διαχειριστής του έργου 2018ΣΕ34510004 6317, ενέκρινε την αίτηση που υπέβαλε το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών για την υλοποίηση σχεδίου δράσης με τίτλο 
 «Εθελοντική ομάδα σε δράση - “Πρώτες Βοήθειες στο σχολείο: Μαθητές Εκπαιδευόμενοι – Μαθητές Εκπαιδευτές”» 
Το σχέδιο πρόκειται να υλοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος  «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» του ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020».
  
Συνεργαζόμενα με το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών σχολεία είναι το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και συνεργαζόμενοι φορείς το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας και η εθελοντική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών. Από το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί Αναργυρίδου Δέσποινα, Βλαϊκούδη Σταματία, Λιτοβολή Δήμητρα, Μπελόγια Καλλιόπη και 20 μαθητές. Από το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί Κάζογλου Χρυσαυγή, Λάζου Γεωργία και 10 μαθητές και από το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών οι εκπαιδευτικοί Γιαννίδου Χρυσούλα, Κεσελοπούλου Ζωή και 10 μαθητές.  Το σχέδιο περιλαμβάνει τις παρακάτω υποδράσεις:

(1) Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα Εθελοντισμού και Πρώτων Βοηθειών στο σχολείο. 
(2)  Μαθητές Εκπαιδευόμενοι: Εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο έργο μαθητών στην παροχή Πρώτων Βοηθειών – Αξιολόγηση της εκπαίδευσης.
(3) Μαθητές Εκπαιδευτές: Εκπαίδευση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων και κηδεμόνων του ανάδοχου σχολείου και των εκπαιδευτικών και μαθητών των συνεργαζόμενων σχολείων στην παροχή Πρώτων Βοηθειών από τους συμμετέχοντες  στο έργο μαθητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευσή τους - Αξιολόγηση της εκπαίδευσης.
(4) Μαθητές εκπαιδευτές: Ανοιχτή πρόσκληση σε σχολεία της περιοχής Γιαννιτσών για εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες
(5)  Αξιολόγηση του σχεδίου - Δημοσιοποίηση της δράσης 

  Ο Διευθυντής                  Η υπεύθυνη του έργου
Βασιλειάδης Αντώνιος                 Βλαϊκούδη Σταματία

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…