Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Περίφραξη παιδικής χαράς αποκολλήθηκε και τραυμάτισε αγοράκι 3,5 ετών (φωτο)


Όπως διαβάζουμε σε προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σιδερένια περίφραξη παιδικής χαράς στην πόλη της Αριδαίας αποκολλήθηκε και τραυμάτισε αγοράκι 3,5 ετών. Σημειώνουμε ότι η παιδική χαρά βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι ένα αγαπημένο σημείο πολλών παιδιών μικρών και μεγάλων. Συγκεκριμένα η γυναίκα που τραυματίσθηκε το παιδί της αναφέρει: 

Την Παρασκευή το μεσημέρι αυτό το σιδερένιο κομμάτι περίφραξης ( 100 η κ περισσότερων κιλών) έπεσε στο κεφάλι του μικρού μου γιού 3.5 χρόνων. Σε έναν δημόσιο χώρο ( ούτε καν μέσα αλλά στο πεζοδρόμιο) σε μια " πρότυπη παιδική χαρά "... Εσείς τι λέτε; είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κατάστασης της χώρας οι φθηνοκατασκευές; 

Πτυχιούχοι που επειδή δεν ανταμείβονται όπως τους αξίζει δρουν με το " δε βαριέσαι; Βάζουν υπογραφές για την δημόσια υγεία κ την καταλληλότητα του χώρου δρώντας με αμέλεια; Εργολάβοι που προτιμούν να βάλουν τα περισσότερα χρήματα στην τσέπη κ να παραδώσουν έργο ευτελούς κατασκευής βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας; 

Το δικό μου παιδί ήταν τυχερό μες στην ατυχία του όπως είπαν οι γιατροί εξετάστηκε από παιδοχειρουργό κ δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Δεν θα ανακοίνωνα τίποτα καθώς ο σκοπός μου δεν είναι να προσβάλλω αλλά να ενημερώσω... 

Ο καιρός στρώνει κ η συγκεκριμένη παιδική χαρά θα γεμίζει από παιδιά διαφόρων ηλικιών... Ναι κ εφήβων που προκαλούν βανδαλισμούς στον χώρο... κ μπορούν 3 4 κ 5 παιδιά να ρίξουν ολόκληρη περίφραξη; Φυσικά... αν είναι στηριγμένη σε 2 απλές βιδούλες μπορούν... Για μένα ο χώρος θέλει κόκκινη ταινία περιφερειακά κ απαγόρευση... Όλες οι κατασκευές μέσα κουνιούνται είναι έτοιμες να πέσουν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. μυνηση κατα του δημου Αλμωπίας, ειναι η λυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απογοητευση σκετη η ΑΡΙΔΑΙΑ και η δημοτικη αρχή που τα εχει παρατησει όλα στο ελεος
    να πατε να ξαναψηφισετε του ιδιους τους ανακυκλωμένους
    μην τυχον ξεφύγετε από τα σογια σας και το διμηνακι που σας ταζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποίων και να ψηφίσουμε δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα όλοι τα ίδια είναι

      Διαγραφή
    2. Για αυτο το λογο ψηφιζουμε νεα ατομα, και εννοω ηλικιακα. Μακρια απο καρεκλοκενταυρους, μακρια απο την παλια νοοτροπια!

      Διαγραφή
  3. Ένα χρόνο δεν μπορούν να τελειώσουν δύο παιδικές χαρές...Απαράδεκτοι είστε κύριοι...βλέπω εγκαίνια με φωτογραφίες 1 εβδομάδα πριν τις δημοτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ξαφνικα φταιει ο δημος......καθε βραδυ καντε μια βολτα να δειτε τι γινεται με τα παιδια ηλικιας 13-17 που τα σπανε...ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα ειναι αποτελεσμα φτωχου προυπολογισμου, αφηστε την καραμελα με τα δηθεν 17χρονα που τα σπανε.

      Διαγραφή
  5. Ευτυχως ειναι καλα αλλα γενικα επικρατει μια χαωδης κατασταση στη πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έχει γίνει μια όμορφη παιδική χαρά στο Δασάκι.Ποιός την επιτηρεί προσέχει ? παραδώθηκε ή όχι? τι περιμενουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. An exei auto to prama treis 17ares kai treis apo tin allh bides,fere 20xrwnous na peksoun den tha kouniete oute filo.to 17xrwno oso pithikos kai na mporei na ginei den nomhzw na to kounisei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στην κυρία για το επίπεδο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει δικιο αλλα ρε συ οχι και 100 κιλα αυτο το αλουμινοχαρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ σοβαρό γεγονός.Πως πέρασε απαρατήρητο? Πρώτο θέμα έπρεπε να είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.