Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγκαλιά με την πρώτη θέση ο ΦΟΑ, 57-54 την Αλεξάνδρεια! (βίντεο)


Μπορεί να καρδιοχτύπησε τους φίλους του, όμως ο ΦΟΑ πήρε τη μεγάλη νίκη στο τέλος κόντρα στην Αλεξάνδρεια με 57-54 στο ΔΑΚ Αριδαίας και έφτασε ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση συνέχισε… απτόητη και παρέμεινε ακλόνητη στην κορυφή της βαθμολογίας με 15-1 ρεκόρ. Πλέον θεωρείται πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να χάσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ώστε στα play off να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς!

Το τελικό σκορ αποτυπώνει στο έπακρο την εικόνα του αγώνα, αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να γίνει αφεντικό στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είχε πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο σε όλο το πρώτο ημίχρονο και το ημίχρονο να μένει στην ισοπαλία (29-29).

Στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και το σκορ να μένει σε χαμηλά επίπεδα με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν στα τελευταία δευτερόλεπτα, όπου μίλησε η εμπειρία των γηπεδούχων στα κρίσιμα σημεία που τους έδωσε τη νίκη, χωρίς ωστόσο να καλύψουν τη διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα στην Αλεξάνδρεια (79-74).

Για τους νικητές που παρ'ότι δε βρέθηκαν και στην καλύτερη τους βραδιά, ξεχώρισαν οι Αβραμίδης (13π./2τριπ.), Πέτκος (12π./3τριπ.) και Μακρόπουλος (11π.). Για την Αλεξάνδρεια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Σιτσάνης (15π./1τριπ.). Πολύ καλό το δίδυμο των διαιτητών Ελευθεριάδη Πλ. και Παπαγεωργίου Κ., που στάθηκε στο ύψος των περιστασεων, παρά την κρισιμότητα του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική (9/2) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στη Νάουσα κόντρα στον τοπικό Ζαφειράκη, ενώ η Αλεξάνδρεια υποδέχεται τον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 29-29, 40-42, 57-54
Διαιτητές: Ελευθεριάδης Πλ. - Παπαγεωργίου Κ.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίλογλου, Πέτκος 12(3), Τοπαλίδης 8, Υποδηματόπουλος, Μπεγλόπουλος 1, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 13(2), Κληντσάρης 8, Μακρόπουλος 11, Ζέρζης 4, Τόπκας.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Σιδηρόπουλος): Μπαλιάκας 9(1), Σιδηρόπουλος 5, Πουρλιοτόπουλος 3(1), Παντοφλίδης 9(1), Σιτσάνης 15(1), Παπαγερίδης 5, Καρκάρας 7, Πρόιος, Καραγιάννης 1, Χερκελετζής.
foa-alexa
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.