Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για τον ΦΟΑ, 78-61 τον Αιγινιακό! (βίντεο)


Μετά από την ήττα στη Νάουσα και το καθιερωμένο ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του ΦΟΑ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο κόντρα στον Αιγινιακό, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε από την αρχή πως θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

«Κλειδί» στο ματς, για να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι» στη νίκη ήταν η εξαιρετική τους άμυνα σε όλο το 40λεπτο, η ευστοχία κυρίως έξω από τα 6,75 αλλά και η ομαδικότητα που επέδειξαν οι παίκτες. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αριδαίας κρατάει απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μακρόπουλος (20π./2 τρίπ.) και Πέτκος (15π./2 τρίπ.) που βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα. Από πλευράς Αιγινιακού ξεχώρισε επιθετικά ο Κατσιάνος (20π./ 3 τρίπ.). Μέτρια και με λάθη η διαιτησία των Χρυσάφη και Χατζημπαλίδη, που ευτυχώς δεν επηρέασαν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Την επόμενη αγωνιστική (2/3) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Κατερίνη κόντρα στον νεανικό Πιερικό, ενώ ο Αιγινιακός έχει ρεπό.

Τα δεκάλεπτα: 25-13, 43-31, 65-48, 78-61
Διαιτητές: Χρυσάφης - Χατζημπαλίδης

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Υποδηματόπουλος, Βασίλογλου 2, Πέτκος 15(2), Τοπαλίδης 7, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ 11(2), Αβραμίδης 11(3), Κληντσάρης 2, Μακρόπουλος 20(2), Στρέπκος 4, Ζέρζης 6(1).

ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Πιπιλίκας 2, Κατσιάνος 20(3), Αργυρόπουλος 8(1), Γιουμούκης 1, Καλαβρινός, Κοίλιας, Βουλτσίδης 13(1), Μελίδης 12, Βουτσακόπουλος 5(1).
foaig


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.