Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έντονη αντίδραση ΥΠΕΞ κατά BBC για τα περί «μακεδονικής μειονότητας»


Την έντονη αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών προκαλεί ρεπορτάζ του βρετανικού BBC για τους Έλληνες σλαβομακεδονικής καταγωγής, το οποίο τιτλοφορείται «Σλαβομακεδόνες, μια αόρατη μειονότητα» στην Ελλάδα.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών εξαλείφει κάθε περιθώριο έγερσης ζητήματος μειονότητας», τονίζουν διπλωματικές πηγές στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Το ρεπορτάζ του BBC, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, περιέχει ανακριβείς και διαστρεβλωμένες πληροφορίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την Ιστορία.

Όπως επισημαίνουν, θα σταλεί και σχετική επιστολή προς το BBC, απορρίπτοντας τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του ρεπορτάζ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Αμαν μη τα υπέγραψαν τώρα αντιδρουν πόσο δούλεμα πια ποσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα οι λιγοι δηθενιες χαζομπατριωτες ουτε διαβαζετε τι γραφει προτου γραψετε σχολιο, η συμφωνια, σου λεει, ακριβως αποκλειει καθε υποψια μειονοτητας...
      Το ασπρο μαυρο γινεται μια φορα, 2 φορες, 3 φορες, μετα καταντα γραφικοτητα και..αηδια

      Διαγραφή
    2. Όπως εσάς είστε αηδία ξέρετε τι κάνατε έξυπνε την συμφωνία δεν έχει υπογράψει ο πρόεδρος τους αλλάζει ότι ώρα θέλουν και επειδή υπογράψετε ένα χαρτί δεν άλλαξες και τα θέλω τους κατάλαβες όταν θα διεκδικούν εσύ να τους κουνάς την συμφωνία σας χαζοδιεθνηστη μόνο καταστροφή φέρατε από την μαύρη μέρα που πήρατε την εξουσία σε όλους

      Διαγραφή
  2. Πόσο κακόπιστοι είστε ρε συριζαίοι και δεν παραδέχεστε το μεγάλο εθνικό έγκλημα που έγινε από το αντεθνικό κόμμα σας. Ρε πολιτικά λαμόγια τέτοια δήλωση θα γινόταν αν δεν κάνατε αυτό που κάνατε; Και τώρα ρε τί θα κάνετε; Θα παίζετε θέατρο διαψεύδοντας κάθε παρεμφερή δήλωση; Όταν ρε ερασιτέχνες της πολιτικής αλλά επαγγελματίες στη ψευτιά υπογράφονται τέτοιες διεθνείς συμφωνίες δεν πρέπει να αφήνονται σκοτεινά μη διευκρινισμένα σημεία για να μην μπορεί ο άλλος να κάνει ερμηνείες που θέλει. Αλλά εσείς δίνοντας οπίσθια για την καρέκλα και τάχα ενδιαφερόμενοι για την ειρήνη των λαών, υπογράψατε χωρίς να τα σκεφτείτε όλα αυτά Ντροπή ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην κυβέρνηση ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι προηγούμενοι κατεκλεψαν τη χώρα. Όταν όλος ο κόσμος αναγνωριζε τη Fyrom ως Μακεδονια εμείς είχαμε την ψευδαίσθηση ότι δεν έτρεχε τιποτα. Πόσο γελοίοι είναι οι δήθεν πατριωτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πονηρέ συριζαίε, αμετανόητε των 3.29. Πάντα πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα και άλλα λόγια. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.