Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας: "Με θετικό πρόσημο ο απολογισμός του έργου της Διοίκησης της ΠΚΜ"

Πάνω από 24.000.000,00 ευρώ το σύνολο των περαιωμένων και εκτελούμενων έργων στην Π.Ε. Πέλλας»

Στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Διοίκηση του Απόστολου Τζιτζικώστα παρουσίασε τον απολογισμό του έργου της στο «τιμόνι» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το προηγούμενο έτος.

Από την πλευρά της η κα. Αηδονά παρουσίασε τον απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας μέσα από μια μεστή εισήγηση, στην οποία αναδείχθηκαν τα κύρια σημεία του έργου των υπηρεσιών το προηγούμενο έτος. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γενικό σύνολο των περαιωμένων και εκτελούμενων έργων στην Π.Ε. Πέλλας που υπολογίζονται πάνω από 24.000.000,00 ευρώ.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με αφορμή την παρουσίαση του απολογισμού πεπραγμένων για το 2018 των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας ανέφερε: «Ήταν μια συνεδρίαση σε πολύ καλό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε ο τελευταίος απολογισμός πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Πετύχαμε πολλά και σημαντικά, με πολλές δυσκολίες, περικοπή των πόρων πάνω από 75%, όντας στην καρδιά της οικονομικής κρίσης. Το ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον δεν μας εμπόδισε όμως, να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε και να παραδώσουμε στους πολίτες της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας έργα και δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και δίνουν μια προοπτική ανάπτυξης στον τόπο. Αντιθέτως, διεκδικήσαμε και πετύχαμε υψηλά ποσοστά απορροφητικότητας, ειδικά των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την αγαστή συνεργασία, όλους τους συναδέλφους, συνεργάτες και στελέχη με τη βοήθεια των οποίων προχωρήσαμε έργα, εφαρμόσαμε πολιτικές και αναλάβαμε πρωτοβουλίες προς όφελος των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και τα επόμενα χρόνια, ελπίζοντας ότι θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες στο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…