Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση στο Μνημόσυνο Μακεδονομάχων Μεσημερίου


Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου  2019, και ώρα 10.00π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων της Τοπικής Κοινότητας Μεσημερίου Έδεσσας, ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και το Δήμο Έδεσσας, θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των επτά (7)   κατοίκων    Μεσημερίου    που    δολοφονήθηκαν   σε ενέδρα στις 2 Φεβρουαρίου 1905 από Βούλγαρους Κομιτατζήδες.
Το ιστορικό της ημέρας θα αναπτύξει ο κ. Μιχάλης Παπανούσης, Πρόεδρος  του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιών και δεξίωση.
Μετά την δεξίωση, στην πλατεία, του χωριού θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα ανωμάλου δρόμου Μεσημέρι-Φλαμουριά- Μεσημέρι στη μνήμης των θυμάτων που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου.
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις.
      
Ο Πρόεδρος                                  Η Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ        ΜΑΡΙΑ  ΣΤΟΪΚΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τιμή και αιώνια δόξα στους πεσόντες Μακεδονομάχους. Φαντάζομαι στην εκδήλωση θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Σύριζα. Δεν πιστεύω να κρυφτούν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.