Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θα επαναληφθεί με άλλο κατηγορητήριο η δίκη των εργαζομένων στους «Καταρράκτες» Έδεσσας


Θα επαναληφθεί με την επίδοση άλλου κλητήριου θεσπίσματος και άλλο κατηγορητήριο η δίκη των 21 εργαζομένων και πολιτών της Έδεσσας οι οποίοι επρόκειτο να δικαστούν σήμερα μετά από μήνυση του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου επειδή εμπόδισαν τη γενική συνέλευση που θα αποφάσιζε το κλείσιμο της Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειριζόταν το Κέντρο Καταρρακτών. Οι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν τις κατηγορίες περί «παραβίασης της οικιακής ειρήνης, της παράνομης βίας και της εξύβρισης κατά συρροή».

Όμως κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ζητήθηκε από την υπεράσπιση να ακυρωθεί η κατηγορία της «παραβίασης της οικιακής ειρήνης» και να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι γιατί το συμβάν σημειώθηκε σε υπηρεσιακό δημόσιο χώρο και όχι σε ιδιωτικό, συνεπώς η κατηγορία δεν ευσταθούσε και ήταν άκυρη.

Τα μέλη της έδρας του δικαστηρίου, μετά από σύσκεψη που έκαναν, αποφάσισαν να επαναληφθεί η δίκη με επίδοση άλλου κλητήριου θεσπίσματος με διαφορετικό κατηγορητήριο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα ορισθεί εκ νέου η ημέρα διεξαγωγής της.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τραγελαφικες καταστασεις απο εναν εκδικητικο δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και απο αχαριστους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσαπαρ, εγγύηση για δημάρχους και μέλη δημοτικού συμβουλίου

      Διαγραφή
  3. τα χρεοσ που αφησανε ποιοσ θα το πληρωσει εμεισ οι δημοτεσ γιατι΄΄δεν ειναι αδικο'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά τη γνώμη μου,καλά έκλεισε η επιχείρηση, γιατί γινόταν μεγάλες καταχρήσεις. Οι υπάλληλοι ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και η επιχείρηση ήταν δεν ήταν κερδοφόρα ο μισθός και τα μπόνους έπεφταν κανονικά, Και τις ζημιές ποιος θα τις πλήρωνε; Φυσικά οι δημότες Αυτό όμως ειναι άδικο. Τώρα αν κατα τη διαδικασία παυσης λειτουργίας της διαπράχθηκαν αδικήματα δεν το ξέρω. Θέλω όμως να πω πως ο Εισαγγελέας που άσκησε την ποινική δίωξη δεν γνώριζε και άσκησε ποινική δίωξη για άλλο αδίκημα; Τόσο αδιάβαστος ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννου σαν βρεγμένη γάτα έφυγες απο το δικαστήριο , το χρέος ποιος θα το πληρώσει, εσύ και οι δημοτικοί σου σύμβουλοι, έρευνα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.