Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Tην Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εισήγηση για την 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2019.
2. Εισήγηση για την 3η Γενική αναμόρφωση προϋπολογισμού- τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2019.
3. 4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού που αφορά στην αποδοχή χρηματοδότησης του δήμου Αλμωπίας από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄βαθμού της χώρας"
4. «Λήψη απόφασης ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου αναφορικά με την αριθ.14/2018 ΑΓΩΓΗ που εκδικάζεται στις 08-03-2019 στο Ειρηνοδικείο Αλμωπίας»
5. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθ.κατ.21/2019 Αίτηση Διαταγής Πληρωμής»
6. «Λήψη ή μη λήψη απόφασης ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου»
7. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την 29/2011 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας»
8. Άσκηση ενδίκων μέσων-Λήψη απόφασης.
9. Εισηγητική έκθεση Δ’ τριμήνου έτους 2018 προς την οικονομική επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
10. «Ορισμός Μελών Επιτροπής Διαπίστωσης Βλαβών από ανωτέρα βία για το Έργο ‘Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του οικισμού της Αριδαίας.
11. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης του Α' Σταδίου της Διακήρυξης με αρ. 9531/07-05-2018, που αφορά στη μίσθωση ακινήτου των Τμημάτων Δόμησης και Πολεοδομικών εφαρμογών, Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου (Αριδαίας) και Αλλοδαπών.
12. Διαβίβαση του με αριθ.27078/18-12-2018 έγγραφο του Προέδρου Συλλόγου Φίλων Ζώων <<Ελπίδα>>.
13. Έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού έτους 2016 Δήμου Αλμωπίας
14. Λήψη απόφασης για παράσταση δικηγόρου σε υπόθεση του Δήμου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…