Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας προχώρησε στην πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη, σύμφωνα με την  από 21-1-2019 απόφασή του στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Προσλαμβάνουμε τον κο Καλαϊτζίδη Αθανάσιο του Θεοφίλου, απόφοιτο Τ.Ε.Ι. Σερρών – Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών –Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, σαν Ειδικό Συνεργάτη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 213 του Ν. 4555/2018. 

Στον παραπάνω ανατίθεται:

1. Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ενημέρωση για τεχνικά θέματα που σχετίζονται με τη µελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του ∆ήµου, µε στόχο την έγκαιρη, οικονοµική και άριστη από επιστηµονικής απόψεως πραγµατοποίησής τους.
2. Συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες για θέματα συναφή με το αντικείμενο της ειδικότητάς του.

Από την απόφαση αυτή θα προκληθεί δαπάνη σε βάρος του προϋπ/σμού του Δήμου έτους 2019: στον ΚΑ 00.6031.0001 ποσού 16.053,60 € και για ασφαλιστικές εισφορές στον Κ.Α. 00.6053.0000 ποσού 4.100,79 €. Ανάλογες πιστώσεις θα προβλεφθούν και για τα επόμενα έτη.
Η παραπάνω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από τα πάσης φύσεως τακτικά έσοδα του Δήμου.
Η απόφαση αυτή να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης – Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Πέλλας , για έλεγχο και να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. Ο τελευταίος!! δεν έχει πλέον κάτι για να τάξη ο Μπινος για να βρει υποψήφιους αντε να γελάσει κ κανενα παιδάκι ακόμη με κανένα δημηνο στα λουτρά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΗΝΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυο μηνες πριν τις εκλογές;δεσμεύσεις τον επόμενο;πας Κάλα;άντε μη βρισω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα λεφτα της τσεπης του διαχειριυζεται.?.?.?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…