Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ώρα για αλλαγή στον Δήμο Αλμωπίας


Το να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο προϋποθέτει συλλογική προσπάθεια και συμμετοχή. Η παθητική στάση που έχει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας και η ανοχή που της δείχνουν οι κάτοικοι της περιοχής μας, απομακρύνουν την επιθυμία όλων μας για το καλύτερο. Η εικόνα που πρέπει να έχει ο Δήμος μας είναι ασυμβίβαστη με την μετριότητα.
Η περιοχή μας είναι ιδανική για να την εξυπηρέτηση των καθημερινών μας αναγκών, δυστυχώς, όμως αυτό δεν συμβαίνει επ ουδενί στην Αλμωπία μας. Όλοι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα χωρίς να έχουν σκοπό το κοινό συμφέρον για τους συνανθρώπους και τον τόπο τους.

Οι «κουμπάροι» , οι «αριστεροί» και οι «δεξιοί» που μας εκπροσωπούν τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους. Οφείλουμε να δράσουμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας εφόσον ζητάμε μια αλλαγή. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και να κάνουμε γρήγορα βήματα για να έχουμε μια καλύτερη καθημερινότητα και αυτό που αξίζει στον ευλογημένο τόπο μας με τις τόσες ομορφιές.


Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας είχαν όλη την καλή πρόθεση για να μας προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο, βγαλμένοι όμως από τους κομματικούς σωλήνες. Έχοντας προφανείς ελλείψεις σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και με υστέρηση εργασιακής εμπειρίας είναι εκεί και αποφασίζουν για εμάς. Άνθρωποι που «έτρεξαν» για τον τόπο μας τάζοντας έργα και αλλαγές, πράττοντας όμως το απόλυτο τίποτα. Οι εκπρόσωποί μας που ξέχασαν στην πορεία τις δυσκολίες μας, τις υποσχέσεις τους και τις υποχρεώσεις τους και αρκέστηκαν να κάνουν διαφήμιση του τόπου μας στα social media και να πηγαίνουν σε χορούς και πανηγύρια.

Ο Δήμος πρέπει να έχει όραμα, σκοπούς και προτάσεις βελτίωσης για ένα καλύτερο αύριο.  Οι λακκούβες στους δρόμους ακόμα δεν έχουν κλείσει. Δεν υπάρχουν πάρκα και παιδικές χαρές οι οποίες να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να παίξουν τα παιδιά μας. Δεν δόθηκε κάποιο κίνητρο στους νέους μας για την αντιμετώπιση της ανεργίας, για την κοινωνική εργασία, όπως και στους νέους κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής μας. 
Ο κόσμος επιτακτικά ζητάει μια αλλαγή και είναι στο χέρι μας να την πετύχουμε. Πρέπει να δώσουμε χώρο στους νέους του τόπου μας. Να τους εμπιστευτούμε και να δούμε με τα δικά τους μάτια. Να πορευτούμε με νέες ιδέες και φρέσκα μυαλά. Μαζί με ικανούς ανθρώπους που θέλουν ο τόπος τους να ανθίσει, χωρίς να ζητούν κάποιο αντάλλαγμα. Ήρθε η ώρα για το νέο, η ώρα της αλλαγής.

Γιώργος Τσιώνης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΜΙΚΡΕ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τι θα κάνεις όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα, από πριν αυτό αυτό και αυτό ξεκάθαρα,
    και βαλε και ενα βιογραφικό την άλλη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμάν μη μπρε που θα κάνεις αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλοι συμφωνούμε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει αλλά στο τέλος ψηφίζουμε κουμπάρους και ξσαδέρφους...έτσι προκοπή δεν γίνεται.Μπράβο στο παληκάρι με όποιον κι αν είναι ότι κι αν προτείνει ,έτσι για το κουράγιο του να πει κάτι ....Ο κύριος 12.09 τι έχει αυτός να προτείνει? η έκφραση μικρέ δείχνει το μεγαλείο του νεαρού. Υγ σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο οι ανω των 40 θεωρούνται παλιά φρουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν κάνουμε τέτοια αυστηρή κριτική σε έναν νεαρό που απλά τόλμησε να πει τη γνώμη του,φανταστείτε τι δικαστήριο πρέπει να στήσουμε γι αυτους που διοικούσαν με μισθό κάθε μήνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποια δικαστήρια και να στήσουμε θα αθωώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.