Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τσάι με το Σύλλογο Βαρόσι


Την Κυριακή 24/2, παρόλο το κρύο, το Δ.Σ. του Συλλόγου ΒΑΡΟΣΙ Έδεσσας, άνοιξε τα Γραφεία του στην οικία Τσάμη στο Βαρόσι, για το πρώτο απογευματινό του "τσάι". 
Μια δράση που ξεκινάει για μέλη και φίλους του Συλλόγου που επιθυμούν να συζητήσουν θέματα που άπτονται των σκοπών του Συλλόγου, αλλά και να γνωρίσουν το Σύλλογο στο χώρο του. Η πρώτη συνάντηση που έγινε με λίγους φίλους, ζέστανε την κρύα μέρα, με τσάι παραδοσιακό και κουβεντούλα για την αγαπημένη συνοικία και τις δράσεις που προγραμματίζει. ο Σύλλογος. Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση του Μαρτίου, που θα ανακοινωθεί σύντομα!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αυτά είναι, Γιάννου Σόντρας το ίδιο μαγαζί, μετά το μύλο του Αρδίτσογλου η οικία Τσάμη για τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι, συνέχισε Γιάννου προλαβαίνεις να κάνεις και λούνα παρκ στο δημαρχείο. Πιο κάτω δεν πάει κρίμα τόσα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.