Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα η δίκη των εργαζομένων στους «Καταρράκτες» Έδεσσας - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια (φωτο)



Συγκεντρωμένοι από το πρωί είναι έξω από τα δικαστήρια της Έδεσσας εργαζόμενοι και άλλοι πολίτες, γιατί σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη να γίνει (μετά από δύο αναβολές) η δίκη των συνολικά 21 ατόμων (εργαζομένων και άλλων πολιτών του Δήμου Έδεσσας που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους).

Οι κατηγορούμενοι πρόκειται να καθίσουν στο εδώλιο μετά από μήνυση του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου επειδή εμπόδισαν τη γενική συνέλευση που θα αποφάσιζε το κλείσιμο της Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειριζόταν το Κέντρο Καταρρακτών. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες περί «παραβίασης της οικιακής ειρήνης, της παράνομης βίας και της εξύβρισης κατά συρροή».

Σήμερα, από τις 9.00 το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από το Πρωτοδικείο της Έδεσσας εργαζόμενοι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην δικαστική δίωξη των εργαζομένων. 
Στον αγώνα των εργαζομένων συμπαραστέκεται με την παρουσία του και ο βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος μάλιστα θα καταθέσει στη δίκη και ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Οι συνδικαλιστικοί φορείς ζητούν την άμεση παύση της δικαστικής δίωξης των εργαζομένων.

Να σημειωθεί ότι η ΑΔΕΔΥ ταυτόχρονα κάλεσε σε κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια της πόλης και τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, από 9.00 π.μ. μέχρι 12 π.μ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Στη φυλακή οι αναρχικοί. Η γενική συνέλευση είναι λαϊκή κατακτηση και σημαίνει οτι λειτουργεί η δημοκρατία. Οποιοι εμποδίζουν τη δημοκρατία , αν είναι αριστεροι λέγονται επιεικως αναρχικοί κι αν είναι δεξιοι φασιστες. Γιαννου μην καταλαβαινεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Σηφακη... Είσαι παλικάρι.... Συνέχισε να αγωνίζεσαι ...Είμαστε μαζί σου. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέβαια, αυτό που αποκρύπτεται, είναι ότι το σύνολο αυτων τώρα δουλεύουν σε περίοπτες θέσεις, στον Δήμο Έδεσσας.
    Ίδιο μαντρί, άλλος τσομπάνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.