Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Τοπαλούδη


«Η κόρη μου δεν αυτοκτόνησε αλλά παγιδεύτηκε από εκβιαστές που την οδήγησαν στον θάνατο». Αυτό υποστηρίζει η Σταυρούλα Τομπάζη, η τραγική μητέρα από τα Γιαννιτσά που θρηνεί την 22χρονη κόρη της Λίνα.
Η 22χρονη, πριν από 2,5 χρόνια, είχε πέσει από τον ένατο όροφο φοιτητικής εστίας, υπό τον φόβο ότι θα δημοσιευτεί ροζ βίντεο στο οποίο δήθεν πρωταγωνιστούσε. Τότε είχαν όλοι εικάσει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Η μητέρα μιλώντας στη Realnews για τη φοιτήτρια, καταγγέλλει τη δράση κυκλώματος εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά, το οποίο όπως επισημαίνει χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο με τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
"Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κύκλωμα που γνώριζε και φρόντισε να κλείσει το στόμα της Λίνας μου. Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία, αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω στα κανάλια" τόνισε.
"Η Ελένη είναι παράδειγμα για το πως φέρονται σε ένα νέο κορίτσι τα κτήνη. Σκότωσαν τη Γαλήνη μου όπως την Ελένη. Αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν" αναφέρει.
“Βλέπω την Ελένη Τοπαλούδη στην κόρη μου, λέει η μητέρα της 22χρονης προσθέτοντας ότι ακούει την κόρη της να της λέει ότι :”Κι εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους στην φυλακή”.


Νέες διώξεις

Όπως αποκαλύψαμε πρώτοι στο πανελλήνιο, την περασμένη Παρασκευή η Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών άσκησε ποινική δίωξη κατά δύο ενηλίκων ανδρών, κατοίκων Γιαννιτσών, με την κατηγορία της παράβασης του Νόμου περί Προσωπικών Δεδομένων.
Για το μοιραίο σάλτο μορτάλε της φοιτήτριας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών είχε προχωρήσει μέχρι την Παρασκευή στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος νεαρού φοιτητή, πρώην συντρόφου της άτυχης 21χρονης, για παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων. Ο νεαρός φοιτητής δεν είχε καν συμπληρώσει τα 18 χρόνια όταν φέρεται να διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και γι' αυτό καλείται να λογοδοτήσει ενώπιον του Δικαστηρίου Ανηλίκων, σε μια δίκη που αρχικά είχε οριστεί για τις 30 Νοεμβρίου 2018 και αναβλήθηκε για στις 22 Φεβρουαρίου 2019.
Όμως με βάση τις εξελίξεις και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο εισαγγελέας συσχετίζει την υπόθεση αυτή (δηλ. του φοιτητή που θα δικαστεί) με τις δύο νέες  διώξεις που ασκήθηκαν και για αυτό είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν μαζί, σε ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.