Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελίες αγροτών για καρτέλ στην αγορά βαμβακιού


Στο μικροσκόπιο της θα βάλει η Επιτροπή Ανταγωνισμού καταγγελίες για ύπαρξη καρτέλ στην αγορά βαμβακιού. Τις καταγγελίες κατέθεσε αντιπροσωπεία των αγροτών στην πρόεδρο της Επιτροπής, Βασιλική Θάνου. 

Μετά τη συνάντηση η κυρία Θάνου τόνισε, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ότι για το θέμα υπάρχει αίτημα συνεργασίας, τόσο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας, για τον καθορισμό ενδεικτικής τιμής πώλησης στο βαμβάκι.

«Στο πλαίσιο που αυτό εμπίπτει και στις δικές μας αρμοδιότητες, δηλαδή της Επιτροπής Ανταγωνισμού, θα συνεργαστούμε και ως προς το ζήτημα αυτό» σημείωσε. 

Οι εκπρόσωποι των αγροτών από την πλευρά τους εμμένουν στη θέση τους για συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο και, όπως ανέφεραν διέκριναν «ευήκοα ώτα από την πλευρά της προέδρου και των μελών της Επιτροπής».

Πρόσθεσαν ότι ευελπιστούν η έρευνα, η οποία είναι στην ευχέρεια της Επιτροπής «να βάλει φρένο σε μία πρακτική που καταδυναστεύει τους αγρότες».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Στο συμπηρυνο να δειτε τι γινεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΜΙΟ ΚΑΙ......Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μνημόνια μέχρις να βγει ο ήλιος ανάποδα. Μίζεροι και τεμπέληδες

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.