Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκαίνια Έκθεσης Ορυκτών στην Έδεσσα


Ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Έκθεσης Ορυκτών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00. Η Έκθεση Ορυκτών στεγάζεται στο ισόγειο του Μύλου του Νερού (παλιό σησαμοτριβείο Αρδίτσογλου).

Η έκθεση αποτελεί χρησιδάνειο του Δρ. Χάρη Φουνταλή στο Δήμο Έδεσσας και λειτουργεί στο πλαίσιο του δικτύου των επισκέψιμων μύλων, που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Στην έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 250 ορυκτά από όλο τον κόσμο, ενώ ο επισκέπτης εκτός από τη γνωριμία του με τον κόσμο των ορυκτών, ενημερώνεται για τους Καταρράκτες, το Λόγγο, το σπήλαιο τραβερτίνη και τη γεωλογική ιστορία της Έδεσσας.
Όλοι οι επισκέψιμοι μύλοι θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης Ορυκτών.

Η περιοχή των Μύλων αναβαθμίζεται και συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας. 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αφού δεν έκανε έκθεση ορτυκιών εκεί μέσα πάλι καλά, τι άλλο θα δούμε από αυτόν τον άνθρωπο μέχρι τον Μάιο, μπορεί και το δημαρχείο να το μετατρέψει σε έκθεση φορτηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον χώρο τον έχει ( καταρράκτες για άλλες 10 εκθέσεις) τους υπαλλήλους σε αφθονία (πρώην εργαζόμενοι των καταρρακτών που ο κολλητός σας ο σιφακης κακός τους έκανε μονίμους) βρέθηκε και ένας που είχε μια έκθεση πετρωμάτων στην αποθήκη του έδεσε το γλυκό, και σχεδόν τζάμπα θα υπάρχει μια έκθεση για τους επισκέπτες και τα σχολειά.
      όσο για σένα κακομοίρη σκέψου ορτύκια μέχρι εκει φτάνει το μυαλό σου άντε και καμιά φλογέρα σε πάστα ,,,κατάλαβες ε....
      υγ δεν θα ψηφίσω Γιάννου στης εκλογές είναι πολύ λίγος άλλα τα καλά να τα λέμε.

      Διαγραφή
    2. Εσύ σίγουρα δεν θα ψηφίσεις Γιάννου, δηλαδή ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό μιας και είσαι ο ίδιο ο Γιάννου που γράφει η κάνα παρασπούρι του γραφείου του. Ο χώρος δεν είναι για να βάζει ο καθένας ότι έχει στην αποθήκη του, έχει συγκεκριμένη χρήση και ξοδεύτηκαν τεράστια χρηματικά ποσά για να αναδειχτεί ως αυτό που ήταν κάποτε. Το κανναβουργειο που έκλεισε (όλα τα έκλεισε δηλαδή) το αφεντικό σου έχει χώρο για αρκετές εκθέσεις, μέχρι και πετρώματα να σου ρίχνουν στο κεφάλι σου. Όσο για την καραμέλα με τους εργαζόμενους των καταρρακτών αλλού, αφού είχε πληθώρα ας τους έβαζε στην καθαριότητα να μην έδινε και αυτά τα τεράστια ποσά στον ιδιώτη. Αυτά σε αυτούς που δεν ξέρουν.

      Διαγραφή
  2. Μπορεί να σε δούμε και σένα σε καμιά έκθεση ανάλογου περιεχομένου,που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.