Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διεγράφη ο Παπαχριστόπουλος, τέλος στην ΚΟ των ΑΝΕΛ


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε τη διαγράφή του.

Βεβαίως, με τη διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου, «τελειώνει» και η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, καθώς μένει με λιγότερους από πέντε βουλευτές, εκλεγμένους με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Υπενθυμίζεται ότι στην ομιλία του, ο κ. Καμμένος είπε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «Με εκτελέσατε» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Έτσι είναι η ζωή Πάνο,στηριξες τόσα χρόνια μια άθλια κυβέρνηση,που μόνο κακό έκανε στην Ελλάδα,έκανες μάγκα τον Τσίπρα,έναν αριστερό του κωλου,και αναγκασες τον ελληνικό λαό να υποστεί μια κυβέρνηση που δεν του άξιζε,μια τελείως φασιστική,έκανες αντιπολίτευση στη ΝΔ ξεχνώντας ότι απο εκεί προερχεσαι.Την προδοσία πολύ αγάπησαν τον προδότη κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει ομορφότερο από το να αλαξοπιστησει ο δεξιουλης άντε και 4ος στο επικρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ομορφότερο να είσαι κερατάς και να το ζητωκραυγάζεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.