Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλμωπία για τα νέα δεδομένα στους τομείς Πολιτισμού - Αθλητισμού και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας διοργανώνουν διήμερο Συνέδριο με θέμα: «Πολιτισμός - Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων & Ποιότητα Ζωής», στο Δήμο Αλμωπίας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «4 Εποχές».
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 - 16 Φεβρουαρίου 2019 και στη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στους τομείς Πολιτισμού - Αθλητισμού και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πολιτικών και των προτεραιοτήτων της Αυτοδιοίκησης, η τοπική και περιφερειακή πολιτιστική ανάπτυξη, η διαχείριση των μνημείων φύσης και πολιτισμού, οι νέες τεχνολογίες και πολιτισμός, η σύγχρονη δημιουργία.
Τις εργασίες του Συνεδρίου θα ανοίξει ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ενώ καλωσόρισμα θα απευθύνει και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρ. Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. 

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μυρσίνη Ζορμπά και ο Υφυπουργός κ. Γιώργος Βασιλειάδης. Κατά το διήμερο διεξαγωγής του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.