Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναμετρήσεις των τμημάτων υποδομής Ικάρων Γιαννιτσών


Το προμίνι έδωσε την δική του αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αετού Κιλκίς για το τουρνουά του τμήματος και κέρδισε με σκορ 40-37 .Ο κόουτς Σπόντης Νίκος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των μικρών αθλητών οι οποίοι έδειξαν διάθεση και πάθος καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αετού και καλή συνέχεια στο τουρνουά.  

Το παιδικό δεν κατάφερε να πάρει την νίκη σε ένα ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΦΟΑ Αριδαίας. Το παιχνίδι στα πρώτα μισά ήταν πολύ ανταγωνιστικό όμως στο τέλος η ομάδα της Αριδαίας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά στο παιδικό τμήμα ήταν κατά ένα χρόνο μικρότερα απ’αυτά της ομάδας του ΦΟΑ παρόλα αυτά οι μικροί αθλητές κατέβαλαν την δική τους προσπάθεια δίχως όμως να καταφέρουν να πάρουν την νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αριδαίας και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.