Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Νίκου Θωμαΐδη


Θα ήθελα, από καρδιάς, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΝΔ και αυριανό Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που σε μια δύσκολη στιγμή για την Πατρίδα μας αλλά και για την παράταξη, έκρινε πως είμαι χρήσιμος και μου ανέθεσε την, άκρως τιμητική για μένα, θέση του αν. Γραμματέα εργαζομένων στον Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα. 
Ευχαριστώ επίσης τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Επικεφαλής της Γραμματείας, Θεόδωρο Κόλλια για την τιμή και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. 
Αναλαμβάνοντας τα νέα μου καθήκοντα θέλω να δηλώσω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στον αγώνα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και όλων των στελεχών της, ώστε η Νέα Δημοκρατία να συνεχίσει να είναι ένα κόμμα που απλώνει στην κοινωνία, που βρίσκεται δίπλα στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και που εργάζεται καθημερινά ώστε να βρίσκει λύσεις σε αυτά. 
Ανέλαβα κατά καιρούς θέσεις, άλλοτε εμφανείς και άλλοτε αφανείς. Δεν λύγισα ποτέ, ούτε υποχώρησα όταν οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Δεσμεύομαι να μην σταματήσω ποτέ να υπηρετώ την Πατρίδα μου και την παράταξη, στην πρώτη γραμμή, με η χωρίς θεσμική ιδιότητα. 

Νικόλαος Θωμαΐδης
αν. Γραμματέας Εργαζομένων Δημόσιου & Ιδιωτικού τομέα. 
Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ
Μέλος ΝοΔΕ Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Μέλος μητρώου δηλώνει ο άλλος. Λες και στο μητρώο είναι καμιά 10αριά άτομα. Τι δουλειά κάνεις; Είμαι μέλος του μητρώου της ΝΔ. Που αναρωτιόμαστε γιατί μας κυβερνάει ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις αναθέσεις καλά τα πας Νίκο. Στις εκλογές έχεις πρόβλημα. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ;)

      Διαγραφή
  3. Φίλε μου καλέ σωστοςςςςςςςς σήμερα ο βολεμένος είχε μια έπαρση και ένα ύφος 17 καρδιναλιων νικολακη δεν κατακτήσει τα ημαλαια σε μια θέση σε βόλεψαν ε όπως πάντα απλά τον τελευταιο καιρό σε είχαν στη απέξω και γκρινιάζεΣ ΈΕΕΕΕΕΕΕ για να σταματησεις σου δώσανε αυτό για να φύγεις από το κεφάλι τους μην μας τα ζαλιζεις κιόλας ΟΥΦΦΦΦΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΙΕΛ το πουκάμισο είναι κατοχηρωμενο από την ΝΔ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.