Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύριο η δίκη των εργαζομένων στους «Καταρράκτες» Έδεσσας


Αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου θα γίνει στην Έδεσσα (μετά από δύο αναβολές) η δίκη των συνολικά 21 ατόμων (εργαζομένων και άλλων πολιτών του Δήμου Έδεσσας που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους). 
Οι κατηγορούμενοι κάθονται στο εδώλιο μετά από μήνυση του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου επειδή εμπόδισαν τη γενική συνέλευση που θα αποφάσιζε το κλείσιμο της Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειριζόταν το Κέντρο Καταρρακτών. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες περί «παραβίασης της οικιακής ειρήνης, της παράνομης βίας και της εξύβρισης κατά συρροή».
Να σημειωθεί ότι από τις 9.00 το πρωί αύριο αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το Πρωτοδικείο της Έδεσσας εργαζόμενοι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην δικαστική δίωξη των εργαζομένων.
Οι συνδικαλιστικοί φορείς ζητούν την άμεση παύση της δικαστικής δίωξης των εργαζομένων. 
Να σημειωθεί ότι η ΑΔΕΔΥ ταυτόχρονα κάλεσε σε κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια της πόλης και τρίωρη στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, από 9.00 π.μ. μέχρι 12 π.μ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά;Δεν θα βγάλει ανακοίνωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους των Καταρράκτων σαν πρωην Πρόεδρος τους οΤσεπκεντζης και η κοινωνία σε κίνηση ; Μόνο για τους εργαζόμενους του Ευ ζην τον έπιασε ο πόνος;χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τα χαμενα φραγγα τι εγιναι με το κοματι των μετοχων που πηρατε ποιοσ θα το πληρωσει οι δημοτεσ οεο δεν ντρεπεστε λιγο καντε τουλαχιστον μοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος ανθρωποι κάθονται στο εδώλιο κυριε ......Γιάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι φοβαστε το εδωλιο καθαροσ ουρανοσ αστραπεσ δεν φοβατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.