Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήρια από τη Δήμαρχο Σκύδρας στο νέο Διευθυντή της ΔΑΟΚ ΠΕ Πέλλας Γιώργο Γαϊτάνη


Με αφορμή την τοποθέτηση του Γιώργου Γαϊτάνη στη θέση του Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής:

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την προαγωγή του Γιώργου Γαϊτάνη στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ο οποίος διαδέχεται τον ικανό και δραστήριο Τρύφωνα Τσαντάκη που ολοκλήρωσε την υπηρεσία του.

Εκφράζουμε από καρδιάς στον νέο Διευθυντή τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Έχοντας ως εχέγγυα την πολύτιμη γνώση και εμπειρία του ως Προϊσταμένου στο Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας είμαστε βέβαιοι για την επιτυχή άσκηση και των νέων του καθηκόντων και τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας.

Ευχόμαστε υγεία και προκοπή στον ίδιο, στην οικογένεια, στους συνεργάτες του και κάθε επιτυχία σ΄ό,τι σχεδιάζουν και προγραμματίζουν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.