Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ΕΠΕΚΕ Οικονομίας, Οικονομικών και Δικαιοσύνης για την επίλυση του ζητήματος της Ο.Π. «Αθηνά»


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνονται τα παρακάτω για την επίλυση του ζητήματος της Ο.Π. «Αθηνά»: 

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη μετείχε σήμερα το απόγευμα (12 Φεβρουαρίου 2019) στην προγραμματισμένη ΕΠΕΚΕ Οικονομίας, Οικονομικών και Δικαιοσύνης όπου συζητήθηκε η ρύθμιση για την επίλυση του μεγάλου κοινωνικού ζητήματος που έχει προκύψει σχετικά με την ευθύνη των απλών μελών της Ο.Π. «Αθηνά» για χρέη στο δημόσιο λόγω παραλείψεων της διοίκησης της Ο.Π. που εν συνεχεία μετατράπηκε σε Αστική Εταιρεία, παρουσία Γενικών Γραμματέων και συμβούλων των τριών συναρμόδιων Υπουργείων και βουλευτών των αντίστοιχων τομέων εργασίας (Οικονομίας, Οικονομικών και Δικαιοσύνης).

Στη συνεδρίαση τέθηκαν από την κ. Τζάκρη για πρώτη φορά σε κοινή επήκοο όλων των συναρμοδίων Υπουργείων όλα τα πραγματικά περιστατικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη για τη διαμόρφωση νομοθετικής ρύθμισης για την επίλυση του μεγάλου αυτού κοινωνικού και οικονομικού προβλήματος που ταλανίζει μεγάλο αριθμό ατόμων στην ευρύτερη τοπική κοινωνία της Σκύδρας που είτε με τη θέλησή τους είτε ακούσια και σε κάποιες περιπτώσεις εν αγνοία τους φέρονται ως απλά μέλη της Ο.Π. «Αθηνά» που στη συνέχεια μετατράπηκε σε Αστική Εταιρεία, χωρίς ποτέ η Διοίκηση της Αστικής Εταιρείας να παρακρατήσει ΦΠΑ για να τον αποδώσει, τις εντολές ελέγχου που δόθηκαν από το ΠΕΚ Θεσσαλονίκης για τις χρήσεις 1993-2002 από τις οποίες διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις, με κυριότερη εξ αυτών την μη παρακράτηση και την μη απόδοση ΦΠΑ και την υπέρμετρη επιβάρυνση που προέκυψε για το σύνολο των απλών μελών της Ο.Π. «Αθηνά» εξαιτίας της νομοθετικής πρόβλεψης περί αντικειμενικής, αλληλέγγυας και εις ολόκληρον ευθύνης για απόδοση ΦΠΑ που ισχύει για τα απλά μέλη των αστικών εταιρειών.

Τέθηκαν επίσης για πρώτη φορά στο τραπέζι της συζήτησης και όλα τα νομικής φύσεως ζητήματα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για τη διαμόρφωση της βέλτιστης νομοθετικής ρύθμισης για την επίλυση του προβλήματος, η οποία διαπιστώθηκε ότι χρήζει περαιτέρω νομοτεχνικής επεξεργασίας. Με δεδομένη την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, κ. Τζάκρη σε συνεργασία και συνεννόηση με τα συναρμόδια Υπουργεία θα συμμετάσχει ενεργά υποβάλλοντας προτάσεις για τη διαμόρφωση της αρτιότερης νομοθετικής ρύθμισης που θα επιλύει αποτελεσματικά και με δίκαιο κοινωνικά τρόπο το πρόβλημα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Τζακρη μας ειπες πριν ενα χρονο οτι δεν προκειται να υπαρξει πολιτικη λυση και να παμε δικαστικα να κανουμε ρυθμισεις να τα πληρωσουμε.
    Τωρα αν δεν ανακατευοσουν θα ειχε ψηφιστει η Υπουργικη λυση.
    Ελεος, βγαζεις και ανακοινωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζάκρη τι εγινε; την χαλασες τελείως την λύση ή θα προσπαθήσεις κι άλλο; Μην κουραζεσαι, όπου χώνεσαι καταστροφή εισαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΟΡΚΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ:
    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΕΗ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΝΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα...θα...θα...αν δε λυσετε το προβλημα
    Θα φάτε μαυρο στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έγινε Κ. Τζάκρη? Αλλά μας έλεγες, αλλά μάλλον, ούτε εσύ ήξερες τελικά.. Κανονικο δούλεμα... Όταν μαθεις, εάν μαθεις, έλα να μας βρεις και να μας ενημερώσεις και άσε τις ανακοινώσεις... Δε σε πιστευει κανεις.... Ο ετερος φαινετα πιο αξιόπιστος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που ήσουν Θοδωρα τόσα χρόνια σαν Βουλευτής?τι έκανες? Μονο ανακοινώσεις και συναντήσεις, αποτέλεσμα μηδέν. Τώρα μας θυμήθηκες ξαφνικά που κατάλαβες ότι χάνεις και προσπαθείς να βοηθήσεις? Δεν τρώμε κουτοχορτα, όταν έρθει η ώρα θα πάρεις οτι αξίζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τα λες 5:05 ξύπνησε η Ντορκα μετά από καιρό και θα δώσει την λυση...και εμείς την πιστεψαμε τώρα. Φτάνουν εκλογες Και το μαυρο θα πάει σύννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπλα...Μπλα.. κοινωνικό πρόβλημα. Καλύτερη δυνατή λύση....Τι εννοεί η ποιήτρια με την καλύτερη δυνατή λύση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ποιήτρια;
    Όλα τα κάνει τελικά ..
    Α ρε ντορκα Ντεσπελ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. '' ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΈΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΤΖΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ.. . ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ'' . Συγνώμη Κ. Τζάκρη, μάλλον πρώτη φορά ασχοληθηκατε με το θέμα ΟΠ ΑΘΗΝΑ. Τα προηγούμενα χρόνια τι κάνατε? Το λέτε άλλωστε και μονη σας. Μας δουλεύετε Κ. Τζάκρη?. Αφήστε τουλάχιστον τον Κ. ΣΗΦΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΛΎΣΕΙ, ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ. Γιατί μόνο ζημια θα κάνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.